![]() |
Odp: Witamy na nowej odsłonie TheSims.pl !
Usunęliście historyczny banner!! Teraz ci od UNESCO nałożą na was taką karę, że wszyscy userzy będą musieli zrobić zrzutkę żeby się wypłacić, ale na serio forum potrzebowało delikatnego lifitngu...W sumie jest nowy wygląd jest ok!
|
Konik, z Ciebie tez jestem dumna <3
|
A mi się podoba. Nie jest to owszem Bóg wie co, ale co więcej do szczęścia na forum potrzeba? Więcej interaktywnych rzeczy? Niesamowicie piękne grafiki? Ja jestem szczęśliwa jak jest ładnie, schludnie, czysto i prosto. To moja opinia.
Poza tym, jestem kobietą i lubię zmiany ;) |
@ up
Tak, im więcej graficznych bajerów, szmerów itd., tym bardziej forum jest nieczytelne, a tu, ładny lifting bannerka i zaraz reszta wydaje się świeższa... |
Moim zdaniem w porównaniu do Simpress, Centrum Simów czy Sims True Life prezentuje się blado. Połączenie z eSims niestety wam nie wyszło moim zdaniem. Niestety długo oczekiwane- źle przygotowane.
|
The Sims Polska nie połączyła się z eSims. Stroną zajmuje się teraz nowa ekipa ;).
|
Aha. Zapowiadane było jako połączenie, więc tak to też nazwałem. A co z eSims? Część redakcji przeszła do was?
|
Mi się podoba ;)
|
Uu.. jest naprawdę fatalnie, po odejściu starego składu, a szczególnie P_auli wszystko się posypało. Strona wygląda bardzo amatorsko, nie zacheca do odwiedzin, wygląd i reklamy odstraszają, grafika wykonana została chyba przez kompletnego laika. Jest okropna jednym słowem. Naprawde szkoda mi tej strony, bo za czasów starego składu była piękna, a teraz to totalne dno.
|
offtop on kim ty jesteś ten nie zarejestrowany? offtop off
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 06:26. |