![]() |
Odp: Problemy z misjami
nie.. chodzi mi o te drugie drzwi od strony chińskiej galerii..
|
A ja z muzeum we Francji to w ogóle mam problem, co jakiś czas próbuję i ciągle nic. Bo doszłam już tam do tego pomnika i tabliczki, że gość umarł. Opłakuje go, więc się pojawiają drzwi nowe. I... nie wiem co dalej. Że niby mam jego szczątki zabrać i pochować. Ale... jak?
|
Cytat:
Albo to w piwnicy u tego goscia. juz mi sie mieszaja te miejsca. |
Cytat:
|
A jak mam wziąć te szczątki? Próbowałam przenieść nagrobek do wyposażenia, znaczy się tego podręcznego, ale się zaparł i nie pójdzie...
|
Powinien się pojawić otwór w podłodze ze szczątkami ale już nie pamiętam co tam było do zrobienia, zatem trzeba próbować różnych czynności.
|
Hmm... to pewnie dawno już je sprzedałam i po misji... No nic, dziękuje bardzo za pomoc :)
|
Ja mam problem z tym "MAGICZNYM TOPOREM" z Chin.
Mianowicie zrobiłam misję by go zdobyć i wszystko było okej. Po jakimś czasie zaczęłam grać inną postacią. Kiedy wróciłam do mojej Simki okazało się, że ona już nie ma tego topora :/ Nie da się powtórzyć misji, ani nie wisi on w tej świątyni co wcześniej. Wie ktoś jak go odzyskać?? |
Teo, zapewne zmieniłaś aktywna rodzinę, a tamta simka miała topór w plecaczku. Po zmianie rodzin zawartość plecaczka znika. Obawiam się, że już nie odzyskasz topora.
|
Searle, czy to znaczy, że nawet nie będę mogła powtórzyć misji??
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 20:32. |