![]() |
Odp: Nie mogę uruchomić gry - ostateczny temat.
Hm... Ja mam trochę inny problem. Czy da się usunąć łatkę bez konieczności usuwania TS3?
|
Obawiam się, Charionette, że się nie da.
|
:(
A w takim razie wszystkie pliki instalowane przez małpkę też będą potem w grze? |
Prosze pomozcie mi . nie dzialaja mi sims 3. mam cpu inter core 2 duo processor t7250 sppots enhanced intel speedstep technology, 2.00GHz memory 2 GB/Go DDR2 SDRAM hdd 160 GB/Go screen 15.4" WXGA (1280 x 800) X-black LCD GRaphist NVIDIA GEForce 8400M GT GPU OS Windows Vista Home Premium . PROSZE PISAC NA POCZTE: [email protected] to bardzo wazne !!
|
Może więcej szczegółów na temat niedziałających simsów byś podał/a ?
Np. Jakiś komunikat podczas próby uruchomienia itp. To by bardzo pomogło w szukaniu rozwiązania problemu. Chociaż i tak dobrze, że napisałaś/eś konfigurację sprzętową, zwykle to właśnie o tym ludzie zapominają wspomnieć. Na chwilę obecną to Ci tylko tak mogę pomóc http://www.google.pl/search?hl=pl&so...zukaj+w+Google |
chcialam zainstalowac, ale podczas wyskakuje mi blad sunsetvalley.cache czy cos.. o co tu chodzi, wczesniej instalowalam i byl git :?
a dokladniej: blad transferu skladnika, blad danych, d:\caches\sunsetvalley.objectcache |
sephora, może płyta jest porysowana lub zabrudzona? Przetrzyj ją i spróbuj ponownie.
|
dzieki, podzialalo :)
|
a ja mam taki problem:
jeżeli cokolwiek wrzucam do folderu Packages, gra wyłącza się po "skip intro", usuwam wszystko z folderu, i cacy się włącza. jest na to jakiś sposób? gdzieś czytałam o konwersji packages->sims3pack lub odwrotnie. może to by pomogło? |
Mój problem wygląda tak:
"Błąd podczas analizy C:/WINDOWS/Microsoft.NET/Framework/v2.0.50727/config/machine.config Analizator zwrócił błąd 0xC00CE556." Co robić.? Mam oryginalną płytkę. Może usunąć ten plik.? |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 01:30. |