![]() |
Odp: Mumie
Dzięki, udało się! Moja simka-mumia wróciła do dawnej postaci dzięki temu błogosławionemu sarkofagowi. Przy okazji sprawdziłem, że sim zmieniony w mumię nie starzeje się śpiąc w sarkofagu - tzn. licznik dni idzie do przodu, ale "kreska życia" stoi w miejscu.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Aha. Dzięki. <;
|
Posłuchałam rady o fatalnych cechach i poszło z pierwszą mumią.
Cechy, które przeważają na klątwę: -Tchórz :) -Przewrażliwiony :) -Pechowiec :) -Niezdarny :) -Przegrany :) Etapy przekleństwa: 1.Sim ma 12 dni na udanie sie do Sfinksa i przy tym posągu błagać o wybaczenie czy cośtam. 2.Gdy 12 dni upłynie, rogi ekranu staną się czarne. 3.Gdy zostanie około 5 godzin, włączy się straszna muzyczka 4.Na koniec sim zamienia się w kupkę piachu :) Gdy nie macie kasy na wyjazd, radzę mieć z nagród szczęścia życiowego menedżer nastrójnika i nacisnąć ulecz. Klątwa zniknie. Wiem z własnego doświadczenia :D Zadziała też kod buyDebug on. Włączamy tryb kupowania, wciskamy pytajnik i w pierwszej kategorii znajdziecie posąg spokoju duszy (ten ze sfinksa). Działa tak samo jak oryginał i jeszcze służy jako lampka :) Powodzenia xD |
Cytat:
|
Ja z mumią nigdy nie mogę nic zrobić, chyba że sama z siebie zacznie atakować mojego sima. Jak nie to chodzi wolniutko i nic się nie dzieje :).
|
Proszę o pomoc, moja simka znalazła 5/5 fragmentów sarkofagu królów i 5/5 glinianych słoji dzięki których można mieć mumie w domu, noi teraz w nocy zawsz (tylko w nocy) jest opcja ''wezwij mumie'' no, ale jak ona wzywa to się nic nie dzieje, tylko ta opcja potem znika i tyle z tego wychodzi. O co chodzi? coś robię nie tak? pomóżcie, :c
|
Miałam tak samo. Dołączam się do pytania.
|
A moja simka walczyła z jedną i wygrała taka odważna i poszukiwaczka przygód.No i fajnie a raz jak grałam takim co całe życie gitara i muzyka i tak dalej i miał misje w Egipcie to sobie poszłam o tak o do Sfinksa i tam były trzy i nawet go nie ruszyły a bałam się,bo to był pierwszy mój raz z mumią xdd
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 07:37. |