TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 3: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=223)
-   -   Kody (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=53237)

Smilerka 03.04.2011 17:54

Odp: Kody

Zauważyliście że po wpisaniu testing...

Można edytować parcele nie należące do nas?

Mam dodatek Po Zmroku więc może to ten dodatek tak działa...

Searle 04.04.2011 08:46

Cytat:

Napisał Natix (Post 1352662)
Chyba ściągnę :P
A spowolni to bardzo grę?

Co do spowalniania gry przez ten mod, to muszę stwierdzić, że tak jest.

Pamiętam, jak zapomniałam Nraas'a wrzucić w folder Package po instalacji jakiegoś dodatku, to gra śmigała mi bardzo płynnie. A teraz jak gram z tym modem, to gra się zacina.

malina 15.04.2011 18:26

Cytat:

Napisał Smilerka (Post 1383709)
Zauważyliście że po wpisaniu testing...

Można edytować parcele nie należące do nas?

Mam dodatek Po Zmroku więc może to ten dodatek tak działa...

Da się edytować parcele nie tylko w Po Zmroku, bo ja nie mam tego dodatku i mi działa :). Trzeba przytrzymać shift a potem kliknąć na ziemię

Fatumka 06.05.2011 12:15

A powiedzcie mi, co trzeba wpisać, żeby obiekty mogły przenikać przez ściany? I przez inne obiekty? Kurcze wiem, że było coś takiego, widziałam na jakimś filmiku instruktażowym, ale nie pamiętam... Ale nie było to move objects to wiem na pewno...
Kojarzycie coś?

Porando 08.05.2011 09:51

@Fatumka

Tak,to moveobjects on/off :D Czasem używam przy trybie kupowania,żeby ładniej wyglądało ^ ^ . Ale czasem nie idzie jak po mojej myśli T_T
A tak w ogóle to nie odkopuj starych tematów jak archeolog ;p (chyba,że to jeszcze nie stary temat ;d raczej nie)

Lady88 14.05.2011 15:50

mam pytanie - czy jest kod żeby móc stawiać obiekty poza terenem naszej parceli??? tzn chodzi mi konkretniej o simów, bo można ich przestawiać z kodem moveobjects on ale chodzi mi o to aby móc edytować ich ustawienie z tym kodem poza parcelą

Björk 14.05.2011 21:14

Wpisując TestingCheatsEnabled true i klikając na jakiejkolwiek parceli z shiftem można wybrać "Buduj / kupuj na TEJ parceli", ale poza parcelami to chyba nie... No edytor świata, ale simów nim nie przestawisz.

Lady88 15.05.2011 16:32

To BARDZO pomogło, ponieważ zaprowadziłam simów na daną parcelę, zastosowałam tę motodę i mogłam ich przestawiać :) dziękuję za pomoc :)

Anastazja 09.07.2011 19:27

slowMotionViz [LICZBA OD 1 DO 8] - Spowolnienie rozgrywki (0 - Normalna szybkość; 8 - Maksymalne spowolnienie) - jak działa ten kod? Spowalnia czas (zegar) w grze? Już wkurza mnie to, że czas w grze tak szybko leci. Zanim się obejrzę to już jest noc. I tak cały czas szybko leci... :(

Searle 11.07.2011 10:19

Przyłączam się. Ten czas w grze zdecydowanie za szybko zapiernicza. Może jest też na to jakiś mod?

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 19:05.