![]() |
Odp: Simowo Charionette TS3
hmm.. no powiem tak : całkowicie inna simka,niż do tej pory widziałam u różnych ludzi . : ) Ale to nie oznacza ,że brzydka czy coś . Wręcz przeciwnie . Jest bardzo fajna. Taka hmm.. delikatna . Bardzo podoba mi się jej makijaż i włosy . Ubranie też nawet okej .
|
Hm, no ma w sobie coś, ale jest zwyczajnie brzydka, wygląda jak orangutan. Albo jakby była murzynką (tak, ciemna karnacja by do niej pasowała). Ubranie takie sobie - biały top mi sie nie podoba. 4/10
|
Wszystkie są ładne, ale Alison ma dziwne usta, płaski no i nie podoba mi się fryzura, ogólnie ładna. I albo mi się zdaje, ale wszystkie mają podobne nosy.
|
inspiration15, Calanthe, Sherlock, Liza***, Searle, Soullea, chrupek, tusiaaa3, Dastina, marandile, Maddie***- wielkie dzięki ^^
Cytat:
Aleshia: http://img834.imageshack.us/img834/2...reenshot4m.jpg http://img21.imageshack.us/img21/6971/screenshot5dn.jpg |
Śliczna simka ^^
Troszkę taka "lalka", ale urodę ma :D |
Piękna jest. Ma śliczne oczy.
Jednak wygląda trochę na zarozumiałą :) |
za ciemne oczy i cienie się ze sobą za bardzo zlewają, nie pasują mi do niej te brwi i nos
|
Anna jest ładna. Ale wydaję mi się jakby była wygięta czy coś :P
Podoba mi się Monika. Tylko ma dziwne usta. :) Simka zbyt pulchna, mi się osobiście nie podobają włosy. Gustowne ubranko :D Crystal mi się nie podoba, jedynie ładna sukieneczka :P U Jenifer nie podoba mi się fryzura :/ Claudia ma ładne oczka i jest bardzo ładna :) Alison kojarzy mi się z drapieżną kobietą :P Stefani bardzo dziwna. O O oo Ewelina bardzo mi się podoba :) Ładna fryzurka i delikatne rysy twarzy :) Aleshia piękna, cudowna i piękna. ( Wiem, powtarzam się xDD ) Pozdrawiam :D |
Charionette, powiedz mi, dlaczego nazywasz moje simki podobnymi do siebie, skoro sama takie robisz? Aleisha i Ewelina maja taki sam ksztalt ust, twarzy i oczu. Gdy czytalam komentarze twoich simek to otwieralam oczy z braku rzetelnosci ich autorow. Zenada. Myslalam, ze ocenia sie nie tylko makijaz i fryzure, ale take rysy twarzy :O
|
Przepraszam, że odświeżam, ale bardzoo podobają mi się twoje simki.
Najbardziej podoba mi się Ewelina <3 |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 04:19. |