![]() |
Odp: Najlepsze otoczenie wakacyjne
Gingers - też zauważyłeś muzykę! Moja siostra była zachwycona. Ale moim faworytem jest jednak Egipt, bo troszkę przypomina mi Varant z Gothica 3. Ale i pozostałe miejsca bardzo mi się podobają. Miałam tylko problem ze zdobyciem Topora Pangu w Chinach - w końcu jednak mi się udało.
|
Uwielbiam Chiny :D
Jest tam masa ciekawych rzeczy ;) Francja też jest fajna Egipt, taki sobie- spodziewałam się czegoś lepszego :) |
A mnie się najbardziej Francja podoba. Na drugim miejscu Chiny, a na trzecim Egipt, chociaż najbardziej lubię misje w Egipcie.
|
Zaznaczyłam Chiny, ale na tym samym miejscy postawiłabym Francję, ale Chiny jednak bardziej interesujące, za Egiptem jakoś nie przepadam, Francję lubię, a w Chinach mam już całą tą wizę....
|
A mi się podobają szczerze powiedziawszy to WSZYSTKIE otoczenia wakacyjne.Francja,wszystko piękne tylko szkoda,że nie można być pod samą wieżą Eiffl'a :( Było by świetnie!
Egipt,tam to najbardziej kocham te piramidy i sfinksy,a Chiny ? Chiny,ten krajobraz jest piękny,te sztuki walki...Więc mogę powiedzieć,że wszystkie :) Ale najchętniej to jeżdżę do Egiptu. Sorka za odświeżenie! |
Gdyby podzielić te trzy krainy na procenty podobania się mi:
Chiny-2% Egipt-45% Francja-53% Waham się między Francją a Egiptem. |
1.Egipt bo dużo grobowców i fajne misje
2.Francja bo ładna muzyka,wyrób nektaru(wina),ciekawe misje(niektóre) i realistyczność 3.Chiny bo nuda,nuda i nuda i jedyną fajną misją jest ta z toporem pangu |
Chyba Francja ;] Lubie wydobywac nektar^^ Pozniej Egipt bo uwielbiam mumie :P w Chinach nawet nie bylam :|
|
Najbardziej Egipt oraz Francja. Chiny mi totalnie zbrzydly poniewaz przez dlugi czas krecilem tam serial
|
Wszystkie trzy sa OK, ale najlepsza Francja :) taka spokojna i wypoczynkowa...
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 01:54. |