![]() |
Pats,jesli chodzi ci o te obrazki na poczatku tego tematu to mi tez sie nie wyswietlaja. Ja wiekszosc tez wole mroczne dzialki abrakadabrowa,a te z klanami sa...do kitu,beznadziejneitd.,itp.Wchodze tylko na mroczne
|
Ja se przebudowałam klaunowe na takie mroczne...
I gitara!!!! .................................................. .................................................. ..................................... A tak przy kokazji to jak mam wkleić zdjęcia z simów? |
Musisz wrzucić je na jaki¶ dobry serwer Magi!
--- A ja również downowatych - clownowatych dzielnic. Można dostać oczopl±su! A cmentarze s± takie spokojne... Natomiast działki... Jedyna rzecz jaka mi się w nich podoba to skrzynki na listy z krukami (wronami?) :P |
Cytat:
|
Cytat:
|
Zdecydowanie ponure i cmentarne.....No to tyle. Prawda?
|
hehe no i maja taka ciemna atmosferę ;) :ph34r:
|
Zgadzam się z Vas±! ^_^ ^_^ ^_^ ^_^ ^_^ ^_^ ^_^ Maj± tak± super atmosfere! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
|
Wolę złote pastwiska od cmentarzy. Złote drzewa od ponurych i te Roller Casterry wolę w stylu bardziej radosnym :D . Cała w ogóle jestem radosna i roze¶miana. Mam The Sims Abrakadabra ale jakos nie kręc± mnie te klimaty wol± trochę weselsze np. The Sims Balanga lub Zwierzaki. :P Taka już jestem . Kto podziela moje zdanie? :rolleyes: Cze!!!!
PS: A scenę to wolę t± drug± w stylu cygańskim. |
cmentarne... zdecydowanie.... sa ciekawsze przedmioty :P :D
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 22:42. |