![]() |
Odp: Czy opłaca się kupić The Sims 3: Wymarzone Podróże
Moim zdaniem opłaca się, bo to taka odskocznia od normalnego życia codziennego :) chociaż faktycznie szybko się nudzą to jednak zdjęcie z zaręczyn na tle wieży Eiffla jest bezcenna :D
|
Dodatek naprawdę świetny! Nie ściemniam ;)
Daje to, czego brakowało w ''zwykłej'' trójce: -Można poznać zagranicznych przyjaciół; -Klimaty tamtych miejsc są cudowne; -Opcja śpiewania (za to ode mnie +, bo ja sama uwielbiam śpiewać); I dużo by jeszcze wymieniał, ale wedłóg mnie naprawdę warto :) |
mnie się nie podoba. nudda. kariera lepsza.
|
fajne , simy mogą poznac obcokrajowców, znajdą skarby w grobowcach jak si,ę postarasz ...no i simka flirciara mozepoznactrzech chłopaków unikalnej urody , heh XD
|
Tak, gra jest naprawdę bardzo fajna, ale w niektórych momentach trzeba się wysilić w myśleniu. Ja raz nie mogłam wydostać się z ,,pułapki" posążków. Mogłam przesunąć jeden posążek, ale nie mogłam. W końcu okazało się że to jedynie przez to że w złą stronę chciałam pchać, ale każdy mógł popełnić taką pomyłkę. Misje są fajne, niektóre trudne i dziwne, ale warto kupić tę grę.
|
Według mnie opłaca się, jeśli ktoś ma ochotę na jakąś odskocznię od zwyczajnego życia sima i pokonywania najrożniejszych misji, które wcale nie są takie proste. :) Klimat wakacyjnych miasteczek jest naprawde swietnie dopracowany, no i nowe umiejetnosci: sztuki walki, wytwarzanie nektaru, fotografia... Naprawde warto! :)
|
Tak i nie. Tak, bo można nauczyć się nowych umiejętności, potraw i zwiedzić kilka miejsc. Jest to raczej badanie piramid i wykonywanie zadań niż odpoczynek na plaży. Nie, bo pojawiają się bugi, np. jeżeli samochód należy do jakiegoś sima i go sprzedamy (samochód oczywiście ) To sim może "zniknąć". Osobiście posiadam WP i są ciekawe.
|
Ja uważam, że warto :)
Kupiłam ten dodatek zaraz po premierze, byłam nim oczarowana i jest tak do dzisiaj :P Teraz kiedy mam też Cztery Pory Roku jest jeszcze ciekawiej, jadąc do Egiptu można sobie po prostu wyjechać odpocząć, pozwiedzać, udać się na plażę, popływać... Oczywiście przygody dalej mi się nie znudziły, także niektórymi poszukiwaczami przygód wyjeżdżam typowo badać grobowce itp. a kiedy wyjeżdżam całą rodziną to na typowe wakacje :) |
Zdecydowanie tak, jest to taka rozbudowa dla życia simów, i jak komuś się nudzi, to zawsze może pojechać na wakacje, i porobić te dosyć ciekawe przygodny i nacieszyć się z otrzymanych punktów wizy :3
|
Myślę, że warto. Dla mnie to jeden z najlepszych dodatków w The Sims 3. Oczywiście penetrowanie grobowców może nie być najatrakcyjniejszym sposobem spędzania urlopu, ale czasem fajnie zanurzyć się w taką otchłań :D Dochodzi kilka interesujących umiejętności (najbardziej lubię sztuki walki :D) i wiele ciekawych ciuchów. Teraz dodatek nie jest zbyt drogi, więc tym bardziej warto go nabyć.
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 22:31. |