TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 2: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=17)
-   -   Postacie z filmów/serialów/książek? (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=53972)

rudzielec 03.06.2010 22:43

Odp: Postacie z filmów/serialów/książek?

Cytat:

Napisał Anique (Post 1246785)
Jeśli sławne postacie ściągnę, to tylko dlatego, bo mi się skin podoba czy fryzura i na ogóle nimi nie gram.
Za to postacie z anime i mangi ściągam ciągle (i gram nimi oczywiście).

Robie dokładnie to samo :)
Tyle że gram postaciami z ulubionej gry na PS2 :D stworzyłam sobie sama stroje itp. i zrobiłam im osobne otoczenie :P

Horsez 04.06.2010 07:51

ja grałam Paris Hilton . zrobiłam sama i powiem że nawet nawet była podobna ;-)

kitka20 17.09.2010 19:07

Może to już obcykanę ale ja gram Bellą i Edwardem:)

SunshineMeadow 18.09.2010 00:17

Cytat:

Napisał kitka20 (Post 1303506)
Może to już obcykanę ale ja gram Bellą i Edwardem:)

Haha ja też :D (dodam, że mam całą rodzinę Cullenów, ale nimi nie gram ;p ) Belle miałam 2-jedną zrobiłam sama, drugą ściągnęłam, ale doszłam do wniosku, że wolę tą moją :D mało podobna, ale gra się nią świetnie :)

kitka20 18.09.2010 11:39

ich córa to Renesmee alę tą to ja stworzyłam i całkiem inaczej niż w książce opisana (nie ma takich włosów w simach) a i ma normalną skórę bo propozycja gry stworzyła dziecko z Kanciastą twarzą jakąś taką zdeformowaną Edward i Bella ściągnięci z neta Edwardowi zmieniłam tylko włosy (bo nie chciałam beretu)

P.S. Dodam małe spostrzeżenie nie wiem jakim cudem ale jak Edwardowi z neta zmienisz włosy na blond zaczesane do tyłu to do złudzenia przypomina Carlisa Cullena:)

SunshineMeadow 18.09.2010 22:24

Cytat:

Napisał kitka20 (Post 1303811)
ich córa to Renesmee alę tą to ja stworzyłam i całkiem inaczej niż w książce opisana (nie ma takich włosów w simach) a i ma normalną skórę bo propozycja gry stworzyła dziecko z Kanciastą twarzą jakąś taką zdeformowaną Edward i Bella ściągnięci z neta Edwardowi zmieniłam tylko włosy (bo nie chciałam beretu)

U mnie Renesmee się urodziła i nawet ładna mi wyszła :D trochę to dawno było, bo już ma własne dzieci :P , ale podobna do Edwarda :D

Cytat:

Napisał kitka20 (Post 1303811)
P.S. Dodam małe spostrzeżenie nie wiem jakim cudem ale jak Edwardowi z neta zmienisz włosy na blond zaczesane do tyłu to do złudzenia przypomina Carlisa Cullena:)

Hehe sprawdzę u siebie :)

pensivelane 17.10.2010 20:00

Ja z Cullenów mam tylko Esme (dla skina i oczu) i tego doktora z dziwnym imieniem... Okej przynam sie, Edwarda i Belle tez mam ale nimi nie gram xd. Ogolnie mam duzo takich postaci, ale najczesciej gram sobie Megan Fox, albo Barackiem - ostatnio Bradem Pittem :D Kocham go xD

Avantys Impremia 20.10.2010 10:13

Ja np. z Gotowe na Wszystko , Charmed i osóbki z serialu Czarodzieje z Waverly Place vel. Wizards of Waverly Place

Rademenes_ 20.10.2010 13:20

Z Gotowych na wszystko.

Avantys Impremia 21.10.2010 11:15

Dorzucę: Bohaterzy z książki " Ten Obcy " oraz " Medaliony "

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 11:35.