TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 3: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=223)
-   -   Adopcja (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=54533)

Pinezka 17.01.2011 17:33

Odp: Adopcja

Adoptowałam kiedyś dziewczynkę. Okazała się grubsza, mimo tego była śliczna. Co jakiś czas po prostu ćwiczyła :) Nawet ładnie wyglądała, gdy nie była chudą tyczką jak większość moich simek :D

Juna 18.01.2011 15:50

Ja bardzo lubię korzystać z adopcji, i zawsze wybieram "dziecko" bo mi o to chodzi: żeby nie musieć zajmować się małym niemowlaczkiem. Albo po prostu żeby oszczędzić matce kłopotów. Ostatnio moja simka adoptowała chłopca - cechy miał całkiem niezłe: "Lubi przyrodę" "Komputerowiec" i "Niespokojny sen". Problem w tym, że miał ciemną skórę i blond włosy. Jak już ktoś zauważył, adoptowane dzieci bardzo często mają ciemną karnację.

brzos 18.01.2011 15:51

raz jeden jedyny adoptowałam niemowlę (chyba w ciągu całej mojej epickiej historii gry w simsy), bo ni cholerę simka nie mogła zajść w ciążę, a sunset valley jest zacofane in vitro tam nie praktykują :C

Sabrina:) 30.01.2011 19:00

Ja zaadoptowalam dziewczynke i nie jestem zadowolona, to byl blad z mojej strony. Jest dokladnym przeciwienstwem tego co sobie wyobrazalam- gruba, nieladna, , z najgorszymi cechami(niechluj, przegrany i spioch), w dodatku ma czarna skore(nie jestem rasistka, ale po prostu nei chce miec takiego dziecka w domu, bo to dziwnie wyglada, matka biala, ojciec jeszcze bielszy, a ona czarna...O.o). Malo tego, jest to murzynka z blond wlosami!!! no nic, nie gram z kodami i zadnymi modami, ale sprobuje cos z nia zrobic, jezeli nadal bedzie zle to ja po prostu zabije.

ferbetka 07.02.2011 19:48

Ja nienawidzę adoptowanych dzieci. Pamiętam, jak kiedyś zaadoptowałam dziecko. Zabiłam (xd) i usunęłam rodzinę. Tworzę nową, wprowadzam, adoptuję kolejne dziecko i... przyszło mi TO SAMO. A mianowicie ciemnoskóry brunecik z koszmarnym układem twarzy. Specjalnie dla tego tematu przepisałam jego cechy. XD :
- Niechluj
- Infantylny
- Śpioch
(było to dziecko w wieku szkolnym, więc miało tylko 3 cechy). Jak już mówiłam nie lubię adoptować dzieci, zresztą bardzo lubię patrzyć jak simka rodzi. XD

Juna 09.02.2011 14:03

Znów adoptowałam dziewczynkę. Cechy ma świetne i wygląda całkiem nieźle. Coraz bardziej podobają mi się adoptowane dzieci. Alee! Dlaczego cała piątka dzieci, jakie dotychczas adoptowałam, są komputerowcami???

Aperlaxive 19.03.2011 16:45

Nie wierzę! Trafiła mi się całkiem ładna dziewczynka. Ma Dobre cechy:
dobra
odważna
pasożyt
Aż mnie troche to zdziwiło. Ma lekko opaloną cere, i jest troche pulchna (odchudzi się) No nic jestem bardzo szczęśliwa bo dotychczas nie adoptowałam

miłośniczka zwierząt 09.04.2011 18:44

Jak, na razie to adoptowałam raz i był to niemowlak . Ja żadko adoptuje dzieci w the sims 3 .

Krzychu 31.07.2011 22:15

Mi się wydaje że nie jest to błąd że starzają się "złe" dzieci kiedy simy dostrzegają ich wady do je odają:( zresztą niektóre dzieci mogły by przeżyć jakiś szok przez który właśnie do tagiego czegoś trafiają i przez ten szok mają negatywne cechy. Więc to tylko podwyża realność tej gry niestety:(.

Arisane 01.08.2011 08:23

Cytat:

Napisał Juna (Post 1349841)
adoptowane dzieci bardzo często mają ciemną karnację.

To dlaczego u mnie dzieci nie są ciemne, tylko jasno opalone ???

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 22:12.