TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 3: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=223)
-   -   The Sims 3 - Kariera - dyskusje. (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=54921)

nmin 15.03.2010 14:57

Odp: The Sims 3 - Kariera - dyskusje.

Cytat:

Napisał Dziurawiec_Skąpolistny (Post 1222757)
No bo jak twórcy zrobiliby dodatkowe parcele w dodatku z naniesieniem na dotychczasowe okolice, tereny itd. :)

Albo wreszcie dadzą nowe otoczenie, a do SV i R będzie można wrzucić nowe parcele z kosza...

Mało mi tych otoczeń, wiem, że udostępnili narzędzie do tworzenia światów, ale ja jakoś nie mam do tego talentu i wolę gotowe światy. Korona by im z głowy nie spadła, gdyby raz na parę miesięcy dali jakieś darmowe otoczenie na Store, takie normalne do mieszkania...

OlaBernacik 16.03.2010 17:56

Cytat:

Napisał Searle (Post 1221133)
Tak prawdopodobnie będzie wyglądała polska okładka Kariery:

http://img94.imageshack.us/img94/1599/coverplg.jpg

wow bedzie szpital jaki czad!!!!!!!!

Chryzantem Złocisty 16.03.2010 17:58

wow,ale czad,szpital już jest,wow

Chloé 16.03.2010 18:12

@up tu mamy przykład cechy charakteru z gry "podekscytowany" :D

Ola, to raczej gabinet lakarski (prywatny) niż szpital.

Fajnie jakby dali kilka specjalizacji - np. internista i psychiatra.
I może jeszcze szalonego doktorka produkujacego wirusy :D
eh rozmarzyłam się

Searle 16.03.2010 18:38

Jak dla mnie najważniejsze, by dali jakieś choroby

Mamełe 16.03.2010 20:16

Cytat:

Napisał Searle (Post 1223376)
Jak dla mnie najważniejsze, by dali jakieś choroby

Koniecznie również nieuleczalne i drastycznie smiertelne :D

Łezka 17.03.2010 19:00

Tak... choroby... wreszcie trochę realności. W The Sims 2 można było umrzeć na zapalenie płuc. : D

Ellie 17.03.2010 19:52

nono brzmi ciekawie, szczegolnie to studio tatuazu!

Łezka 20.03.2010 22:31

Kolejne urealnienie wspaniałej gry The Sims 3. Coraz bardziej się przekonuje do tego dodatku. Tatuaże, lekarz domowy, strażak, architekt, wizażysta - ingerencja w mieszkańców. Wreszcie akcja związana z pracą. :)

Levkoni 21.03.2010 11:47

Co do tych, którzy twierdzą, że będzie można oglądać wnętrza budynków pracy to się na bank mylicie. Na zwiastunie pokazane było laboratorium i remiza strażacka od środka, ale to zapewne było wybudowane do celów reklamowych. Jeśli się pokarzą nowe budynki i będzie można oglądać ich wnętrza, to zapewne będą to budynki wykonane w trybie budowy, więc budynki, które były "gotowe" w TS3 np. restauracja czy komisariat policji na pewno pozostaną takie, jakie są, czyli bez wnętrz. Oczywiście to moje takie, eee... teorie. Dodatek na pewno zapowiada się ciekawie, coś oryginalnego, już w TS2 marzyłem, żeby można było rzeźbić innych simów i wreszcie się doczekam. Teraz wychodzi pewien błąd którzy twórcy popełnili przy TS3. Stworzyli budynki pracy, jednak teraz pojawią się kariery nowe i co za tym idzie powinny pojawić się nowe budynki... mogę się spodziewać, że będzie trzeba je postawić na jakiś pustych parcelach w Sunset i Riverview ze skrzynki parcel, jednak jeśli w kolejnych dodatkach będą dochodzić nowe kariery (a czego oczekuje bo tak było od początku serii) to będą musiały być nowe budynki, w końcu zabraknie miejsca na ich stawianie :P Może być też tak, że będą nowe kariery w starych budynkach, np. jeśli architekt może pracować w biurowcu, ewentualny nauczyciel w szkole, a kariera sędziego w ratuszu. Oczywiście jeśli by się pojawiły takie kariery kiedyś tam, nie licząc architekta, który pojawi się teraz :D

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 12:43.