![]() |
|
Odp: Głosowanie
kiedy bedzie nastepna edycja? ;)
|
a ja proponuje dwa osobne konkursy
jeden w stylu maxisa plus store,a drugi z dodatkami z neta oraz dwa osobne glosowania...to bedzie wilk syty i owca cala |
Mnie się podobają wnętrza ale ogród to totalna klapa :O. Jeśli chodzi o wnętrza to ilonka jest jednym z
lepszych, ale ja nie chciałbym żeby nad moim domem przechodziło 5 różnego rodzaju drzew i tak było wszystkiego naciapane. |
Myślę, że niepotrzebnie nadal trwa dyskusja. Ilona wygrała, bo Jej praca podobała się większości i nie ma co tego podważać.
Wiadomo, że o gustach się nie dyskutuje, więc po co to dalej maglować? :) |
No tak... p prostu zetknęły się dwa fronty: ludzie uważający prace ilony za jakieś nieporozumienie, bo wygrała dodatkami i ludzie uważający pracę ilony za super+.
Moim zdaniem nie można mówić takich tekstów w stylu... nie podobają Ci się jej prace? Bo każdy ma inny gust i może opowiadać się za swoim zdaniem nie koniecznie jak reszta tłumu iść za jednym stylem danej osoby. Trzeba uznać za znaczącą przewagę głosy ilony i już. Zdobyła sobie poparcie modernem... forumowiczom bliżej serca jest jej styl. |
tyle,ze tematem konkursu byl styl modern...regulamin konkursu sie klania
ps. nie tylko ja uzywalam dodatkow z neta jakiegos moderatora prosze o zamkniecie tematu |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 12:41. |
|