![]() |
Odp: Pytania i odpowiedzi.
Dwa pytanka odnośnie trybu budowania:
1. Jak zmienić styl boku płyty podłogowej? Niby jest takie narzędzie, ale nie mogę go znaleźć :) 2. Kto grał w Twinbrook na pewno zauważył, że w wielu budynkach jest zrobione jakby "piętro" o wysokości połowy ściany :) Np. w bibliotece. Jest to ostatnie piętro, takie podwyższenie pod dachem. Nie wiem, jak to wytłumaczyć, jakby ktoś nie zrozumiał, to wrzucę screena :) Moje pytanie brzmi: jak to zrobić? Podejrzewam, że jest to zabieg bez używania kodów... Fajnie to wygląda, zwłaszcza w parterowych domkach :) |
Cytat:
|
Chodzi mi o to:
http://images43.fotosik.pl/301/abed9440494c8bb9med.jpg http://images40.fotosik.pl/297/8af478668fa9328emed.jpg Jak widać, kończy się parter i między sufitem parteru a dachem jest jeszcze "piętro" o bardzo małej wysokości :) |
Kto wie jak pobrać od kogoś odciski palców w karierze detektywa???
|
od kogoś nie możesz, jak masz taką opcję do wykonania jedziesz do wyznaczonego miejsca, klikasz na jakiś mebel zaznaczony białą lupą i "pobierz odciski palców" a później jedziesz na posterunek żeby je sprawdzić ;)
|
Czyli muszę szukać na którym meblu może być lupa???
|
tak ;)
znaki |
Dziękuję :)
|
Cytat:
|
Witam wszystkich!
Mój problem polega na tym, że kiedy kliknę np. na komputer w celu 'szukania pracy' zamiast tejże opcji mam szary panel bez żadnego napisu o_O. Kiedy na niego kliknę otwiera mi się okno z potencjalnym szukaniem pracy z tym, że jest PUSTY. Bardzo proszę o pomoc w sprawie, może ktoś miał podobny przypadek? Dodam, że pozbyłam się wszystkich starych modów etc. Nie wiem co robić :/ |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 03:31. |