TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 3: Problemy z grą (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=226)
-   -   Najciekawsza kariera (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=56163)

XGames 19.12.2010 10:48

Odp: Najciekawsza kariera

łowca duchuw nudny ale podoba mi sie pomysł wystawy duchów
ale według mnie najlepszy jest wynalazca
na detektywie sie zawiodłem
ale podoba mi sie tez rzezbiarz

Veildver 31.12.2010 07:28

Najlepsza kariera to strażak albo detektyw. Strażakiem później zaczyna robić się trochę nudno ale lubię patrzeć jak mój sim wyważa drzwi a detektywem mam narazie 9 poziom. Wynalazca był świetny ale mi się znudził.

Artek89 31.12.2010 10:49

Ja w karierze wybrałem mu robotę detektywa i bardzo mi się podobało jak grzebał w śmieciach :P

Matis78 01.01.2011 17:24

Najbardziej podoba mi się kariera strażaka.
Dlaczego?
Bo cały czas się coś dzieje.
Np. w czasie pożaru pierwszy raz myślałem że się je tylko gasi, a tu zdziwienie...
Po dłuższej grze jako strażak doszły takie możliwości jak wyważanie drzwi, wyciąganie simów z pożaru (w tym też małe dzieci), gaszenie dużych pożarów czy łapanie uporczywych gnomów ogrodowych (to jest najlepsze XD).
A w remizie masie też obowiązki np. konserwowanie wozu strażackiego czy dzwonka pożarowego, ale to trudna i męcząca praca czasami trwa do następnego simowego dnia, ale w remizie niczego nie brakowało, lodówki, komputerów, telewizora, pryszniców, łóżek, a nawet siłownia jest:)
A tak po za tym dostaje się nagrody od miasta typu siekiera wzorowego strażaka (czy jakoś tak) i jeszcze duże sumki się zarabia na wyższych szczeblach tejże kariery.
A na najwyższym szczeblu dostajemy dzwonek przeciwpożarowy i wóz strażacki i możemy pracować w domu!
Super sprawa...
Ta kariera zdecydowanie wyróżniała się ze wszystkich:)

Paolka99 07.01.2011 10:12

Mi się podoba najbardziej stylistka .
Nie wiem czemu ale fajna ta praca =] .

patryk916 17.01.2011 11:25

Stylisty i łowcy duchów

lithium 04.03.2011 20:39

mnie sie chyba najbardziej podobaly kariery strazaka i lowcy duchow, mialy w sobie dreszczyk emocji >D detektyw byl spoko... na jeden raz. potem sprawy sie powtarzaja i robi sie nudno. projektanta nie probowalam z zasady, bo nie lubie niczego budowac czy urzadzac;p a stylista to w sumie tak sobie. szczegolnie, ze zazwyczaj trzeba bylo ubierac facetow, a to daje mniejsze pole do popisu;p

muffindance 05.03.2011 15:46

strazaka i lowcy duchow, najwiecej sie tam dzieje ;p
detektyw za to jest nuudny. jeszcze da sie przetrawic kareiere stylisty i projektanta wnetrz ;)

Radek119 06.03.2011 14:31

Kariera

Mam problem jaką wybrać karierę poradzie jaką wybrać.
A i jaka kariera tworzy simboty i wehikuły czasu??
P.S jestem nowy i jeszcze nie mam gry , ale chce wiedzieć.

Ejak 15.03.2011 19:24

Odp: Kariera

Cytat:

Napisał Radek119 (Post 1369733)
Mam problem jaką wybrać karierę poradzie jaką wybrać.
A i jaka kariera tworzy simboty i wehikuły czasu??
P.S jestem nowy i jeszcze nie mam gry , ale chce wiedzieć.

Proponuje wybrać, karierę, która Cię najbardziej zainteresowała. Lubisz bawić się w lekarza, pomagać innym, mieć dużo kasy, ale także mało czasu dla siebie wybierz lekarza. Chcesz poczuć lekki dreszcz emocji, wybierz strażaka, łowce duchów, detektywa. Chcesz coś ciekawego robić nie wychodząc z domu, wybierz rzeźbiarza, wynalazce. Chcesz pobawić się w edytowanie miasta, bez wchodzenia w edytor miasta, wybierz projektanta wnętrz lub stylistę. Opcji masz naprawdę dużo i możesz kombinować. Może chcesz grać każdą karierą to graj, każdą kończąc na 5 szczeblu kariery. Jaka kariera tworzy simboty i wehikuły czasu ? Wspomniany wynalazca. Mam nadzieje, że pomogłem :D

PS Za wszystkie błędy interpunkcyjne i gramatyczne, przepraszam i jak ktoś coś znajdzie to edytuje opis ;)

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 13:37.