![]() |
Odp: The Sims 3 - Szybka jazda - Akcesoria
Na merlinie też jest za 36.90
Chyba kupię, bo jak na razie mam wszystkie dodatki i akcesoria. Szkoda, ze sim normalnie do samochodu nie wsiada, ale cóż, trudno. A grał już ktoś? |
Wiem, że żyjemy w dobie torrentów itd. ale raczej gry prawie dwa miesiące przed premierą w necie nie będą dostępne do pobrania, a co dopiero w sklepie. Więc nikt z nas jeszcze nie miał okazji gry przetestować.
Gra nie jest jeszcze nawet w fazie gold. |
Szkoda, że jeszcze nie można kupić. Trzeba czekać.
|
Ja tego dodatku raczej nie kupie (meble za 2tyg na necie) .
Chyba, że dojdzie coś "MEGA" co mnie zaciekawi to może kupie, ale nie dam prawie 40zł za kilka mebelków które mogę mieć za darmo z neta. |
ja bym juz chciala przetestowac tą gre. Zostal jeszcze miesiąc. Myśle ze gra juz jest przygotowana tak czy owak, skoro zdjecia juz dawno mielismy okazje zobaczyc, przeciez to tylko akcesoria
|
Cytat:
|
Może kupię, ale nie jestem pewna.
|
Ja kupię na allegro po miesiącu od premiery za jakieś 15zł(ale jak zobaczę w Carrefourze okładkę Szybkiej Jazdy to nie wiem czy sie oprę :D )
|
jakoś mnie nie pociągają te akcesoria więc nie kupie
|
Mi się podobają samochody, więc kupiłam na Allegro. 35.90 + koszty wysyłki. Polubiłam te przedsprzedaże. Mam kawał drogi do najbliższego MM, a gdzieś indziej potrafią być droższe. Tych samochodów kilka jest, jest też motocykl i skuter, przynajmniej tak wynika ze źródeł.
http://www.simprograms.com/24332/the...-stuff-manual/ http://sims.wikia.com/wiki/The_Sims_3:_Fast_Lane_Stuff |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 03:54. |