![]() |
Odp: Simy by Liza***
Bardzo ładna 111/111 :P
|
|
Woooow, śliczna 100/10
A takie oczy to jak ci się udało, masz je skąd? |
Znowu ten pieprzyk koło oka :/ Za to -1
Mi się te oczy kompletnie nie podobają. Są takie sztuczne... -1 Nos nieproporcjonalny do ust. -2 Włosy są brzydkie (ten kolor w połączeniu z oczami...) -1 Wychodzi 5/10. Nie bierz tego do siebie, po prostu jestem tak wściekły, że będę krytykował wszystko |
No ile można powtarzać, żebyś dała coś "innego" :|
W kółko tylko te kościste twarze i nic innego. Od początku tematu każda simka musi mieć chudą gębę. "Pulpet" też może wyglądać bardzo fajnie, więc eksperymentuj, i nie rób już takich długich, spłaszczonych buź.Oczy też są za duże, nos bardzo dziwny w porównaniu z ustami. Pieprzyk pod okiem odejmuje urody simce, przez co wygląda co najmniej brzydko... I przepraszam, że cię tak zjechałem, ale nudzi mnie oglądanie w kółko prawie identycznych twarzy... Pozdrawiam! (I nie gniewaj się za ten komentarz). |
Chrupek , Sherlock jakoś przeżyję te komentarze :D
Pieprzyka daję tak z przyzwyczajenia i postaram się zrobić jakiegoś '' Pulpeta'' choć to będzie dość trudne . pozdrawiam i nie gniewam się wcale |
Coś niezbyt te włosy powiem szczerze..
Tak baaaardzo sztucznie wyglądają :( Poza tym tak sobie. |
No, na pewno będzie ci trudniej zrobić "pulpeta", bo wyćwiczyłaś się w chudych twarzach ;)
Ale "trening czyni mistrza" :) |
No cóż tu napisać. NIe widziałam większości Twoich poprzednich prac, lecz ta mi się bardzo podoba. Simka jest taka subtelna i dziewczęca, jednak kolor włosów mi nie pasuje.
9/10 Pzdr. zumzool. :) |
Twarz jest zbyt rozciągnięta, usta za duże nos za "chudy". Ogólnie simka prawie niczym nie różni się od poprzednich.
5/10 |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 12:45. |