![]() |
Odp: The Sims 3 Po Zmroku - wszechproblemy z grą
Biedne niskorosłe Simy, oszczędź im tego... ;)
|
ahaahahhah
Ale zarąbiście wygląda ahahha Ale do rzeczy: To zapewne przez ubranie/mod/skin. Coś z tego :D @Down: Dokładnie :D |
Niepotrzebne skreślić.
|
Kurde, ja chcę ten skin/mod/ubranie! Mam już takie zajefajne dla małych dzieci ubranko, co sprawia że są takie fajne powykrzywiane na prawo i lewo. Chciałbym też mieć takie niskorosłe Simy, są takie fajne :D Jak na to patrzę to się cały czas rechoczę że przestać nie umiem :) Ale pewnie pomoże zmiana tego ubrania, wtedy już nie powinno być problemu.
|
Jeszcze im zrobić takie cieniutkie głosiki...
|
Nagle gra zaczęła mi się zacinać. Po zainstalowaniu było w porządku. Wgrałam dziś pare dodatków, uruchomiłam grę i zaczęło się... Usunęłam dodatki w oknie startowym, a potem z folderu downloads bo okazało się że jeszcze tam były.
Bez zmian. Co jeszcze może być powodem? Irytuje ,mnie ta gra! |
Cytat:
Jeśli chodzi o nieoficjalne dodatki, to raczej nie... W grze korzystam tylko z "pewniaków". ;) Cytat:
Cytat:
Całe szczęście zapisałam sobie wcześniej rodzinkę, inaczej musiałabym wszystko zaczynać od nowa a tak... Usunęłam rodzinę z karłowatym nastolatkiem i wstawiłam już "normalną" :) |
Cytat:
Radziłabym też sprawdzić mody. Osobiście ich nie używam, ponieważ gra się strasznie wieszała. A teraz chodzi "cacy". |
Wiem, dlatego od razu usuwałam w obiektach zmodyfikowanych i na pewno nie mam już żadnych dodatków. Nie mam pojęcia jak sobie z tym poradzić. Nawet zmniejszyłam jakość grafiki, chociaż mój komp radzi sobie z najwyższymi ustawieniami. Miałam mnóstwo problemów z tą grą ale ten jest wyjątkowo wkurzający.
|
U Was też tak jest, że ludzie stoją pod windą i nie wchodzą? Moja Simka utknęła tak na szczycie w jakimś barze i nie mogła zjechac na dół.
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 04:44. |