TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 3: Problemy z grą (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=226)
-   -   The Sims 3 Po Zmroku - wszechproblemy z grą (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=58114)

anie_1981 02.11.2010 20:41

Odp: The Sims 3 Po Zmroku - wszechproblemy z grą

Biedne niskorosłe Simy, oszczędź im tego... ;)

Kamis 02.11.2010 20:43

ahaahahhah
Ale zarąbiście wygląda
ahahha
Ale do rzeczy:
To zapewne przez ubranie/mod/skin. Coś z tego :D

@Down:
Dokładnie :D

anie_1981 02.11.2010 20:48

Niepotrzebne skreślić.

hellraiser 02.11.2010 20:50

Kurde, ja chcę ten skin/mod/ubranie! Mam już takie zajefajne dla małych dzieci ubranko, co sprawia że są takie fajne powykrzywiane na prawo i lewo. Chciałbym też mieć takie niskorosłe Simy, są takie fajne :D Jak na to patrzę to się cały czas rechoczę że przestać nie umiem :) Ale pewnie pomoże zmiana tego ubrania, wtedy już nie powinno być problemu.

anie_1981 02.11.2010 21:57

Jeszcze im zrobić takie cieniutkie głosiki...

Aguncja 03.11.2010 17:59

Nagle gra zaczęła mi się zacinać. Po zainstalowaniu było w porządku. Wgrałam dziś pare dodatków, uruchomiłam grę i zaczęło się... Usunęłam dodatki w oknie startowym, a potem z folderu downloads bo okazało się że jeszcze tam były.
Bez zmian. Co jeszcze może być powodem?
Irytuje ,mnie ta gra!

arianes 03.11.2010 18:13

Cytat:

Napisał anie_1981 (Post 1319704)
Masz dziecko niskorosłe. Może problemem jest nieoficjalne ubranie? Zdjęcia trochę ciemne.

Za jakość zdj. przepraszam.... Robiłam to na szybkiego :).
Jeśli chodzi o nieoficjalne dodatki, to raczej nie... W grze korzystam tylko z "pewniaków". ;)

Cytat:

Napisał Chrzan (Post 1319714)
adrianes, jak to ściągnięte ubranie, to powiedz gdzie je ściągnąć. Też chcę mieć takich Simów ;)

Akurat te ubrania, które posiada dana Simka są ze Store.

Cytat:

Napisał Chrzan (Post 1319731)
Kurde, ja chcę ten skin/mod/ubranie! Mam już takie zajefajne dla małych dzieci ubranko, co sprawia że są takie fajne powykrzywiane na prawo i lewo. Chciałbym też mieć takie niskorosłe Simy, są takie fajne :D Jak na to patrzę to się cały czas rechoczę że przestać nie umiem :) Ale pewnie pomoże zmiana tego ubrania, wtedy już nie powinno być problemu.

Kruczek polega na tym, że niestety błąd leży w programie, ponieważ bez różnicy jakie miała na sobie ubrania wyglądała - podobnie, albo nawet i śmieszniej.
Całe szczęście zapisałam sobie wcześniej rodzinkę, inaczej musiałabym wszystko zaczynać od nowa a tak... Usunęłam rodzinę z karłowatym nastolatkiem i wstawiłam już "normalną" :)

arianes 03.11.2010 18:24

Cytat:

Napisał Aguncja (Post 1319963)
Nagle gra zaczęła mi się zacinać. Po zainstalowaniu było w porządku. Wgrałam dziś pare dodatków, uruchomiłam grę i zaczęło się... Usunęłam dodatki w oknie startowym, a potem z folderu downloads bo okazało się że jeszcze tam były.
Bez zmian. Co jeszcze może być powodem?
Irytuje ,mnie ta gra!

Sprawdź jeszcze zakładkę "Obiekty zmodyfikowane" programu startu. Przeważnie tak bywa, że nawet jeśli usuniemy dodatek z zakładki "pobrane" i folderu w którym je zapisujemy, on nadal jest w grze.
Radziłabym też sprawdzić mody. Osobiście ich nie używam, ponieważ gra się strasznie wieszała. A teraz chodzi "cacy".

Aguncja 03.11.2010 18:38

Wiem, dlatego od razu usuwałam w obiektach zmodyfikowanych i na pewno nie mam już żadnych dodatków. Nie mam pojęcia jak sobie z tym poradzić. Nawet zmniejszyłam jakość grafiki, chociaż mój komp radzi sobie z najwyższymi ustawieniami. Miałam mnóstwo problemów z tą grą ale ten jest wyjątkowo wkurzający.

jekyll 03.11.2010 19:04

U Was też tak jest, że ludzie stoją pod windą i nie wchodzą? Moja Simka utknęła tak na szczycie w jakimś barze i nie mogła zjechac na dół.

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 04:44.