![]() |
Odp: Aktualizacje modów
|
|
dzięki :), znalazłam "to Patch 1.12" Zdaje się że to najbardziej aktualny jak na razie.
|
ojeju tez chciałam się bawić tymi dodatkami z neta ale niestety dużo ściagania, mieszania....ja tydzień temu chciałam pograć w Simsy niestety 5 min pochodziły i mi sie komp resetował myśle sobie pewnie Kariera płyta jakaś felerna ;( już chciałam reinstalke , mówie jeszcze raz spróbuje i pojawił sie komunikat czy chce zainstalować patch czy coś takiego i okazało sie że to pomogło i gra chodzi :D co najfajniejsze wchodze żeby sobie stworzyć sima a tutaj że moge powiększać piersi :) bez ściągania jakiś tam modów :) jeszcze wróce do ściągania z neta, kiedyś na płycie był dodatki więc wgrałam i bez problemu były te dodatki pozniej niestety gra szwankowała dlatego nie bawie sie w tego typu dodatki :(
|
Przepraszam, nie wiem czy to dobry temat, ale mam taką prośbę. Żeby ktoś zrobił taki krótki poradnik, co, gdzie i jak wgrać mody.Bo ja nic nie rozumiem xd Byłabym bardzo wdzięczna :)
|
czy mój poradnik już nie jest aktualny?
|
Idź tutaj, już podawałam linka do tego tematu... parę postów wyżej.
http://forum.thesims.pl/showthread.php?t=50979 |
O matko, przepraszam najmocniej. Ale ktoś wcześniej pisał że jest potrzebny jakiś plik żeby one działały. A o nim nic nie jest napisane.
Dobra dzięki wszystkim, i przepraszam jeszcze raz. |
zaktualizowałam poradnik,powinno być wszystko ok
|
drugi raz podaje Ci tego linka,gdzie masz obrazkowo wszystko wyjasnione,lacznie z tym plikiem dll...
http://forum.thesims.pl/showpost.php...&postcount=112 |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 05:17. |