![]() |
Odp: Pokuta
Dziękuję, dziękuję :)
Co do ducha, to wyjaśni się all niebawem. |
no tak,takie dupki kochają tylko mamusie/młodsze rodzeństwo :P
czekam aż pokażesz jego zerwanie z dziewczyną,mam nadzieję,że da mu w pysk :D |
Słodki odcinek :D Siostrzyczka jest kochana :) Bardzo mi się podobało :)
|
Cytat:
Może: "Dotknął stopami zimnej, kafelkowej podłogi" albo poprostu "stanął na zimnej, kafelkowej podłodze" ? Ja się nie znam ale dziwnie mi się czytało to zdanie. ;p Poza tym bardzo fajny odcinek. ;) Davide nie jest taki zły. ^^ Ja tam go lubię. :D Ktoś juz tu chyba o to prosił i ja się dołączę: podziel sie Davide, prooooooszę! No i czekam na więcej akcji. ^^ |
Heh, genialne. ^^
Rzeczywiście jego siostrzyczka śliczna, ale Davide... najlepsiejszy! Pozanajemy jego łagodną wersję. xD I ma super ciało. :D |
eekstra, kocham to FS :)
|
Chryziu, dupki nie kochaja nikogo xD
Goldi, dzięki ;) ermine, mnie też w sumie coś nie pasowało, ale jakoś tak już zostało :P Na forum go nie wrzucę, ale co do wysłania mailem, to się zastanowię. Bush, ba! w końcu to Leizi w nowej odsłonie :D pensivelane, miło mi :) Dzięki za komentarze. |
Nie zauważylam odcinka :O. Bywa...
Czyli co? Czyli co? Odliczamy ludzi do śmierci? W takim razie Davide musi uratować tę ślicznotkę z wyścigów :P. Urocza jest więź łącząca Cristi z bratem ;). Czekam na ciąg dalszy :P. |
Łaa... Ja też jestem zachwycona:)
Jak szli do tego ducha to normalnie siedziałam jak na szpilkach, myśląc co to by mogło być, a tu...nic!:P Ale to na razie jak się domyślam. Wyczekuję niecierpliwie dalszego ciągu:) |
joj dziewczynki! chyba mam grype. Leze w łózku i czuje sie, jakby przebiegło po mnie stado rozszalałych sumo :(
Ponadto na sobote mam wykuc 4str kanji, a w pon kolejny test :( Nie wiem kiedy napisze next czesc. Dziekuje za komentarze :* |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 01:53. |