![]() |
Odp: Simy ilci ^^
Cytat:
więc uważam, że mieszanie maxisa z dodatkami z internetu nie jest niczym dobrym, po prostu tak nie wolno! :P a jeśli chodzi o same postacie to hmm... nie są zbyt chłopięce jeżeli wiesz co mam na myśli. |
Tak wiem. Maxisowy jest tyko Erazm :D no włosy m netowe, bo jakoś mi inne nie pasowały. Jeżeli idzie o Josha, to też mi się wydawał dziwny, ale nie byłam pewna :D
|
Muszę to skomentować..
Pierwsza moja reakcja na Twoją.. hmm.. twórczość, to był samoistny odruch wymiotny. Szczerze mówiąc zastanawiałem się, czy to są kobiety, czy mężczyźni, a może coś pomiędzy. Ten Josh nie ma aż tak tragicznej twarzy, ale przypuszczam, że ma ubranie jak męska prostytutka. Oprócz tego, jak tutaj wypominało kilka osób powyżej, rób wyraźne zdjęcia twarzy i mniej "prowokacyjne" pozycje. Nie podoba mi się, jestem na nie. @down noo, naprawdę o.O |
Cytat:
|
jak ogladam twoje simy to jakos mi sie niedobrze robi. nie potrafie ci do konca powiedziec co mnie w nich obrzydza, ale sa po prostu straszne :<
|
sa okropnie ubrani, to po pierwsze.
i maja w sobie taki no... seksistowski podtekst :|, to po drugie. no i chyba ich wyglad jest taki bo jestes fanka yaoi, to po trzecie. moze lepiej przyjrzyj sie innym simom na forum i bierz z nich inspiracje ;) |
Cytat:
|
ja powiem tak: przyjrzyj sie simom 0lki to zrozumisz ;]
|
przyjrzałam się. Oglądam simy innych. Ale nie lubię lalek ;]
|
a my nie lubimy brzydkich męskich prostytutek.
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 10:36. |