![]() |
Odp: The Sims 3 - Impreza w Plenerze - Akcesoria
Nie wiem czy sobie nie załatwić... Pewnie się zawiodę, jak to po akcesoriach, ale meble wyglądają bardzo ładnie, zwłaszcza na tarasie na zdjęciach od Ilony... Mam dylemat.
To ja powiem, że w Gdańskim Saturnie w Galerii Bałtyckiej jest już IwP :P O, znalazłem ekran ładowania :) http://wirtualnesimy.pl/up/news/461.jpg Podoba mi się :P |
Ładniutki ten ekran ładowania :D
|
No i bierdoneczka jest.. ;) Jak nie za oknem to chociaż podczas otwierania simów będę miała wiosnę : D
|
w wawie w saturnie też jest, właśnie dzisiaj kupiłam, ale dopiero teraz będę grać :)
|
Lady88 to jak trochę pograsz to koniecznie opisz wrażenia i wstaw zdjęcia nowych obiektów :)
|
na razie nie wstawię, bo nie wiem dlaczego ale po każdym zainstalowanym nowym dodatku muszę reinstalować całe sismy bo są błędy :/
|
u mnie nei ma bledow o dziwo !! gram od chwili, chce sobie wstawic grill narozny ten co widoczny byl na zdjeciach i nijak nie jestem w stanie go zrobic.. osobno jest grill a osobno lodowka i pewnie trzeba polaczyc szafka ale nei da sie tak zeby szafka sie zagiela.. tzn zeby byla narozna ;/ wkurza mnie to bo nie chce wstawiac trzech szafek zeby powstala jedna narozna chce zeby bylo tak jak na zdjeciu narozny, podejrzewam ze jedna szafka byla pomiedzy ( zobaczcie na zdjeciu) akurat sim stoi tam i zaslania to łączenie, pomozcie bo oszaleje ;/
ps milym zaskoczeniem jest skrocone ladowanie gry :) |
tak tam na bank jest wstawiona szafka (oczywiście doszły nowe z tymi akcesoriami)
|
To zapytam pewnie po raz 10 tutaj : czy teraz, Waszym zdaniem, patrząc na całą grę, warto kupić?
Dziś się wybieram do Wawy, więc mam zamiar się o coś wzbogacić, ale nie wiem, czy o te akcesoria czy o Szybką Jazdę. Ale to inna sprawa. Więc Waszym zdaniem warto? : ) |
Mnie Szybka Jazda się nie spodobała w ogóle :/
a te akcesoria owszem :) fajnie teraz wygląda ogródek czy taras z nowymi akcesoriami i ubrania w przeciwieństwie do tych z Szybkiej Jazdy są o wiele fajniejsze. Ale każdy ma różne gusta. Lepiej poszukaj w necie screenów i z tego i z tego dodatku i sama zdecyduj co Ci bardziej odpowiada, co bardziej Ci potrzebne. Ja np nie przywiązuję uwagi do samochodów, a tym bardziej do ubrań wyścigowych. A lubię zorganizować domówkę w ogrodzie :) |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 13:01. |