TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   TheSims.pl - archiwum (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=176)
-   -   Ocen administratora/moderatora! (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=59038)

Odyn 16.01.2011 13:12

Odp: Ocen administratora/moderatora!

jak dla mnie jest, biorac pod uwage ile razy kombinujac z tym forum cos prawie pokasowalam, i to byly polecenia po polsku
kiedy porusza sie gdzies i trzeba cos robic na chybil-trafil, albo chociazby sytuacja, w ktorej ja cos przestawialam i wywalal mi sie idiotyczny komunikat, a cencie juz nie

lithium 16.01.2011 13:17

nie wiem, dla mnie panel nie jest taki prosty. nie mowie tutaj oczywiscie o jakichs prostych rzeczach typu zmiana nicka, dostosowania grup itp. ale probowalam cos robic z tymi przyciskami itd. to zawsze wyskakiwaly jakies dziwne komunikaty po angielsku, ze akcji nie mozna cofnac, ze trzeba na cos uwazac itd. nie jestem az tak odwazna, zeby w ten sposob ryzykowac, jakby forum siadlo to wszyscy by mnie chyba zlinczowali;p

a, jeszcze byla wzmianka o shoutboxie - to wspolnie doszlismy do tego, ze takowy nie jest potrzebny, wiec po prostu tego nie wprowadzilismy, chociaz teoretycznie jest taka mozliwosc.

lay 16.01.2011 13:18

To jakim cudem ja jeszcze nic porządnie nie popsułam? Owszem, raz udało mi się sprawić, że pół strony się nie wyświetlało, lecz udało się wszystko naprawić w parę chwil. Najbardziej nie lubię jedynie przestawiania połowy dzałów na forach wraz z edycją uprawnień.

lithium 16.01.2011 13:20

nie wiem, prawda jest taka, ze to forum potrzebuje jakiegos webmastera. ale niestety nikt nie ma kasy, zeby takowego zatrudnic hehe.

lay 16.01.2011 13:21

Cytat:

Napisał centa (Post 1348705)
nie wiem, prawda jest taka, ze to forum potrzebuje jakiegos webmastera. ale niestety nikt nie ma kasy, zeby takowego zatrudnic hehe.

A co owy webmaster miałby robić?

Zawsze można kogoś poprosić, by drobne rzeczy naprawiał za darmo.

lithium 16.01.2011 13:24

no zajmowac sie sprawami technicznymi. bo my mamy mala wiedze na ten temat, a robienie wszystkiego na chybil-trafil nie jest dobrym pomyslem.

Odyn 16.01.2011 13:25

Cytat:

Napisał Slythia (Post 1348704)
To jakim cudem ja jeszcze nic porządnie nie popsułam? Owszem, raz udało mi się sprawić, że pół strony się nie wyświetlało, lecz udało się wszystko naprawić w parę chwil. Najbardziej nie lubię jedynie przestawiania połowy dzałów na forach wraz z edycją uprawnień.

dzialy to i my umiemy robic

lay 16.01.2011 13:26

Cytat:

Napisał Nargynen (Post 1348713)
dzialy to i my umiemy robic

Nie napisałam, że nie umiem, jedynie nie lubię tego.

Odyn 16.01.2011 13:28

a ja ci wcale nie zarzucilam, ze czegos nie umiesz, po prostu ja nie lubie poruszania sie w ciemnosciach na chybil trafil - to jest wlasnei dla mnie cala trudnosc w tym caym panelu.

lay 16.01.2011 13:41

Cytat:

Napisał Nargynen (Post 1348718)
a ja ci wcale nie zarzucilam, ze czegos nie umiesz, po prostu ja nie lubie poruszania sie w ciemnosciach na chybil trafil - to jest wlasnei dla mnie cala trudnosc w tym caym panelu.

W razie problemów ja lubię męczyć niektóre osoby na gadu, które także mają czerwony kolorek na forach z vb. Panel jest ten sam, nawet linki są zwykle identyczne, więc zawsze znajdzie się ktoś, kto pomoże ;].

Jeszcze chcę nauczyć się sama dogrywać dodatki, lecz jak na razie nie chcą mi dać tej możliwości ;x.

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 07:58.