TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims Fotostory (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=42)
-   -   Cass - jak było naprawdę (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=59071)

Brutus 02.05.2011 08:24

Odp: Cass - jak było naprawdę

Nareszcie odcinek! Nie mogłem się już doczekać. Co prawda akcja może i toczy się za szybko, ale to szczegół. Ten wuj ma jakąś mroczną przeszłość. Czuję to. Młodo zmarła żona i ten brak czarnego stroju, o którym wspomniała Liv. Coś czuję, że szykuje się jakaś straszna historia o wujku - mordercy ;)
Odcinek świetny. Czekam na następne.

EDIT:
Ile Cass ma tak właściwie lat? Ciągle piszesz, że chodzi do pierwszej klasy szkoły średniej, więc to wychodzi, że ma 17 lat, ale teraz czytam, że jeszcze przez około 3 lata odpowiadają za nią rodzice, więc wychodzi, że ma 15.

Master of Disaster 02.05.2011 14:47

Obawiam się, że niektórzy z Was mogą być nieco zawiedzeni, jeśli powiem, że facet w żałobie nie musi MOIM ZDANIEM nosić się od stóp do głów na czarno, i to non stop? Nawet w żałobie ma chyba prawo zdjąć z siebie czarną marynarkę, zwłaszcza jak jest tak okropnie duszno, jak było opisywanego dnia. A siedział wtedy w domu i raczej nie przewidywał, że będzie gdzieś wychodzić. Nie znalazłam na necie czarnej wstążki do przypinania, niestety.

Scheiße 02.05.2011 15:14

Cytat:

Napisał Master of Disaster
- Cześć, mamo – powiedziała chłodno Cassandra.

Cytat:

Napisał Liv
Przeczytaj sobie zdanie na głos i zaakcentuj ten przecinek.

Cytat:

Przeczenie.

?
Cytat:

- Nie w tym rzecz. - pan Russel machnął ręką

Tutaj chyba nie powinno być kropki :|
Cytat:

- A nam nic nie powiedziałaś – rzekła Cassandra, ale Nicholas uciszył ją gestem.

Ale czemu on ją uciszył? :|
Cytat:

Na dodatek, znał mój numer na komórkę...

Znał mój numer komórki lepiej by pasowało.
Cytat:

- Ackerly'm – poprawiła go Bella i zaczęła się tłumaczyć: - Nie chciałam, żebyś to powiedział Mortimerowi.

Zamiast dwukropka powinna być kropka.
Cytat:

- Ale ja... ja nie jestem przygotowana... robi się późno...

Po wielokropku zawsze piszemy dużą literą.

Chyba wszystkie błędy wymieniłem.
Ogólnie jest okey, ciekawie rozwijasz fabułę. A jak przeczytałem
Cytat:

całe FS nie będzie się koncentrować na zaginięciu Belli

to odetchnąłem :D
Pisz pisz, będę czekać.
7,5/10

Savigge 05.05.2011 11:15

ciekawa fabuła, ciągle śledzę odcinki. Bardzo fajnie ci wychodzi, zawsze w każdym odcinku jest co do poczytania. I dobrze. 10/10

miłośniczka zwierząt 12.06.2011 18:21

Bardzo fajny ten odcinek i czekam na kolejny z niecierpliwością ;) Bardzo mi się, twoje FS spodobało.

muffindance 12.06.2011 19:17

przeczytalam dawno, ale dopiero teraz komentuje, huh...
to tak: totalnie zaskoczyl mnie ten moment, kiedy Bella powiedziala, ze miala romans a jej eks-kochanek chce kase O.O
dziwie sie, ze ten kuzyn Cass po smierci zony nie ma zaloby (to znaczy ma, ale chodzi mi o czarne ubranie itp)
najbardziej rozbawila mnie wypowiedz Aleca na koncu "Odbiorę, odbiorę! Znaczy... zobaczę kto to." :D
Fajny odcinek.

Zycze weny :)

Candle 12.06.2011 19:39

tak właściwie, bardzo się zdziwiłam, że nie skomentowałam. Ale przeważnie najpierw czytam, a potem zapominam skomentować :D
ale do rzeczy: odcinek bardzo fajny i ciekawy. Interesująca jest zagadka śmierci żony Nick'a . I ciekawe co Bella będzie miała do powiedzenia Mortiemu i reszcie :) .
dużooo weeeny życzę :D

hellraiser 13.06.2011 13:44

Cytat:

Napisał muffindance (Post 1405482)
dziwie sie, ze ten kuzyn Cass po smierci zony nie ma zaloby (to znaczy ma, ale chodzi mi o czarne ubranie itp)

Master of Disaster już to wyjaśniła parę postów wyżej :P

Cytat:

Napisał Master of Disaster (Post 1395191)
Obawiam się, że niektórzy z Was mogą być nieco zawiedzeni, jeśli powiem, że facet w żałobie nie musi MOIM ZDANIEM nosić się od stóp do głów na czarno, i to non stop? Nawet w żałobie ma chyba prawo zdjąć z siebie czarną marynarkę, zwłaszcza jak jest tak okropnie duszno, jak było opisywanego dnia. A siedział wtedy w domu i raczej nie przewidywał, że będzie gdzieś wychodzić. Nie znalazłam na necie czarnej wstążki do przypinania, niestety.

A ja nadal czekam ze zniecierpliwieniem na kolejny odcinek ;) Twoje FS wciąga!

Master of Disaster 17.06.2011 18:32

Przepraszam, przepraszam, z tydzień nie było mnie na forum - miałam pewne problemy z komputerem (chodzi o napęd optyczny, ale nie tylko) i m. in. dlatego nie było zapowiadanego odcinka :redface: Wybaczcie! Postaram się dać go JUTRO (nie obiecuję, ale się postaram), tymczasem uprasza się o cierpliwość i nie spamowanie (bez urazy).

alga 22.06.2011 15:23

Postanowiłam przeczytać jakieś FS, a że Twoje nie dorobiło się jeszcze wielu odcinków- padło na Ciebie ;) (przeczytałabym inne, ale naprawdę nie chce mi się nadrabiać xxx xxx xxx odcinków :d)
Tak więc, do rzeczy. Nie tylko dlatego wybrałam Twoje FS, bo ma mało odcinków i wydaje mi się, że dosyć szybko się je czyta. Przede wszystkim stoją za to główne postacie, z Cass na czele :D. Uwielbiałam nią grać, co ja mówię, uwielbiam, bo i w trójce sobie ją zreaktywowałam.
Co do samych odcinków: ciekawie, ale jak dla mnie trochę zbyt wolno dzieje się akcja. Albo nie, może jest zbyt mało urozmaicona. Brakuje mi tutaj wielowątkowości, bo póki co wszystko kręci się wokół tego głównego "rdzenia" wydarzeń ;)

Myślę, że ze spokojnym sumieniem mogę Ci wystawić:
8+

P.S. Tak jak cała reszta fanów czekam na kolejny odcinek, który imo miał być 2 dni temu :D I mam nadzieję, że nie potraktujesz tego komentarza jako tak bardzo znienawidzony przez Ciebie offtop

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 03:28.