![]() |
Odp: The Sims 3-nowosci
ta okładka od muffindance to fejk,już daaawno temu była afera o zwierzaki w trójce i pokazywano tą okładkę jako dowód.widać że podróba - niestety.
ale wierzę,że będzie jakieś małe zwierzę! :D |
ea pewnie zrobi jakas lepsza, tak w ogole to jeszcze jest duuuzo czasu do premiery gry i okladka pewnie zmieni sie wiele razy ;)
|
co do 2 i zachowań zwierzaków, to pamiętam, że niszczyły meble! :D
ale teraz trzeba czekać na jakieś nowe filmiki i screeny ze zwierzaków (te pokolenia mnie jakoś nie ciekawią) i nowe informacje. No i zbierać kasę :D |
w zwiastunie Pokolen dziewczynka w pewnym momencie (1:17) trzyma kamere... : D
|
Jestem zaskoczony, że wyjdą aż dwa nowe dodatki. Już nie mogę się doczekać. Po obejrzeniu trailera mam wrażenie, że będzie to coś porównywalnego do cpr z ts2. Tylko żeby EA tego nie zawaliła.
|
Cytat:
na okładki dodatków, to wiedziałbyś, że są podzielone na sześć części. Amen. |
The Sims 3 - Zwierzaki
do cpr?ale tam pór roku nie ma :P (a szkoda,mogliby wcisnąć w te Pokolenia pogodę)
|
@up: ja juz wole czekac na osobne pory roku, bo jakby wcisneli je w Pokolenia pewnie nie bylyby dopracowane jak nalezy. ;)
|
szczerze to nie wiem zbytnio co będzie w tych pokoleniach :D i dlatego nie kupię ich od razu, o ile w ogóle je kupię. poczekamy zobaczymy.
|
jak dla mnie Pokolenia są bardziej akcesoriami.gdyby nie te dodatkowe interakcje,to byłby beznadziejnie ubogie.
te całe ubrania dla dzieci.może na początku będą fajne,ale potem każdy będzie robił normalną sypialnię i pokój dla dziecka,niż jakieś zamki i królewny. |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 09:13. |