![]() |
Odp: Najlepsza grupa wiekowa.!
ja lubię nastolatki i młodych dorosłych:)
|
Chyba najbardziej lubię nastolatków i młodych dorosłych , ale zagłosowałam na tych 2 :).
|
Nastolatkowie i młodzi dorośli :).
|
Młody dorosły - nie ma ograniczeń z interakcjami, ale nie jest też stary, nie chodzi do szkoły, ma dużo możliwości itd.
|
Młody dorosły. Najwięcej możliwości.
|
Zdecydowanie młody dorosły - zero ograniczeń. Najgorsze są niemowlaki, nigdy nimi nie gram bo od razu robię z nich małe dzieci bo jak już ktoś napisał- śpią,jedzą i srają.
|
Mi osobiście najbardziej podobają się nastolatkowie np. ich psikusy są bardzo zabawne.
|
Mi, jak większości, najbardziej podobają się młodzi dorośli. Po prostu mają najwięcej możliwości. Dorośli niby też, jednak... to nie to samo. No po prostu, młodość górą :D
Nastolatkowie też, lubię ten ich bunt, opcje psikusów, ale nie mają tyle możliwości, co młd. |
Ja najbardziej lubię nastolatków i młodych dorosłych. Tak jak napisała muffinka808:
Cytat:
|
Młody dorosły, gdyż najwięcej można podczas tej grupy wiekowej zrobić, i wyglądają ładniej od zwykłych dorosłych xD Zawsze mam ustawione dla młodych dorosłych tak po 21 dni, a dla dorosłych z 5 xD
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 11:02. |