![]() |
Odp: The Sims 3:Miejskie życie - Akcesoria
To nie mój problem, bo mam Karierę i funkcję prania, a niedługo znowu zainstaluję TS3 i wtedy sprawię sobie Pokolenia razem z domkami na drzewie, ale właśnie - jeśli ktoś nie ma tych dodatków, a kupi akcesoria, to ma i funkcję prania w nowej pralce, i wszystkie funkcje z domku?
|
Cytat:
|
Nie zbyt to się zapowiada ale i tak go kupię :D :D :D
|
nowe zdjęcia http://www.simtimes.de/2011/diesims3...essoires-8520/ ,fajne są okna,a nie ma ich w wykazie obiektów
|
No to ja będę pierwsza, która powie, że tego nie kupi :/
Nie przekonuje mnie to ani trochę za taką cenę... |
już się nie mogę doczekać tych akcesorii ja na pewno je kupię ;) uwielbiam nowoczesny styl ;)
|
Nawet fajnie to wymyślili, bo jeśli ktoś nie ma poprzednich dodatków, to teraz mogą i prać i mieć domek na drzewie, piaskownicę. Tylko szkoda, że nie ma nic nowego dla tych, którzy mają dodatki.
|
Cytat:
|
@up: to nie kawiarnia tylko siłownia :D
A moim zdaniem nie wnoszą one nic nowego, poza oknami, które nie mają zastosowania w domu i jakiś dziwacznych obiektów :| Zwierzaki też w moich oczach nie zapowiadają się najlepiej, więc mam jakieś ponad pół roku przerwy od wydawania kasy na dodatki :D |
Jak to nie ma nic nowego?!Jest.I to nawet ładne 'cos nowego'.Jak ktoś ma np. eee... Kariere i/lub Pokolenia to bedzie miał jeszcze pare mebelków :D .Ja się cieszę że cos nowego.Taki... Pokażę wam to jako danie.No bo Zwierzaki to główne danie.Pokolenia to jak zupa [że przed głównym jedzonkiem], a MŻ [Miejskie Życie] takie żeby...No jak taka bułeczka.Żeby przed głównym daniem apetyt mieć. :D
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 21:01. |