![]() |
Odp: models of octavessens
|
Nie lubię tej fryzury -.-'
Zaczynamy od góry: za długa twarz, za wysokie czoło, straszne brwi, za duże oczy, za wąski nos, za grube wargi, za bardzo kwadratowy podbródek, piegi jej nie pasują. Ogólnie mi się nie podoba, 2/10 |
ja tą fryzurę uwielbiam chyba moja ulubiona z wzystkich dostępnych w internece. moim zdaniem czoło ma w sam raz.
|
Simka ogólnie ładna, ale ma odrobinę zbyt "okrągłe" usta i brwi, natomiast kształt twarzy,oczy - cudnie zielone (uwielbiam zielone), włosy i ich kolor jest w porządku. Daję 8/10.
|
Amber jest ładna, ale wybor takiej fryzury jest dosyć ryzykowny, bo wydłuża ona twarz. Simka ma za jaskrawe oczy, oprócz tego dałabym inne piegi, te odejmują jej urok. Może takie, hm, mniejsze? :)
Simka wygląda trochę jak taka porcelanowa lalka. Przydałoby się też więcej zdjęć. 7/10 Pozdrawiam :) |
Ma chyba zbyt wąską twarz.i za mały odstęp między oczami. Zbyt wydatne usta oraz podbródek zdecydowanie za duży...
Bez oceny. |
Simka nie jest brzydka, ale ładna też nieszczególnie.
Przede wszystkim zbyt podłużna twarz, przez to zbyt podłużny nos i dodatkowo ta fryzura wydłużająca wszystko :) Oczy nienaturalnego koloru, ale za to ładne usta i piegi :) |
|
O ja ciee! :o
Jakie ona ma śliczne oczka!!! Chcę ją! <3 10/10 Dawaj więcej zdjęć, proszę :* |
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 06:26. |