![]() |
Odp: Pytania i odpowiedzi
Już wcześniej pisałam ale nikt nie raczył odpowiedzieć: Czy w dodatku są jakieś nowe rasy, których nie było w CAP? Jeśli tak to jakie?
|
a ja mam pytanie jak adoptować szczeniaka albo w ogóle jakieś zwierze,w ośrodku adopcyjnym,który wybieramy przez telefon są tylko dzieciaki
|
Cytat:
EDIT: Ilona, ośrodek adopcyjny zwierząt jest luźno w opcjach telefonu, a nie w "Usługach". Jednak to demo mi się na coś przydało... |
1. Ile dni trwa ciąża klaczy?
2. Czy Sim może dosiąść konia, który jest w ciąży? Wczoraj Sim zaprowadził klacz do reprodukcji jadąc na niej, z budynku wyszli już osobno i zniknęła opcja "Dosiądź". Myślałam, że różne opcje znikną dopiero, gdy ciąża będzie już oczywista, tak jak u Simek dopiero po jednej dobie znikają wakacje itp. Nie wiem, czy tak ma być, czy to błąd ;) |
Mógłby mi ktoś wytłumaczyć do jakiego folderu przenieść zapisane zwierzaki, które stworzyłem w Demo CAP ?
|
To zależy w jakiej masz formie zapisane te zwierzaki. Jeśli zapisałeś je do biblioteki (opcja z folderem), to zwierzęta są w katalogu SavedSims (po instalacji dodatku, po prostu te pliki muszą być w tym katalogu). Jeśli eksportowałeś do pliku sims3Pack (opcja ze strzałką i trybikiem), to są w katalogu Exports. Przenieś je do Downloads i normalnie zainstaluj.
|
Pliki mam w folderze SavedSims w Bibliotece. Przeniosłem je do folderu Downloads. Odpalam launchera i nic. Więc w jaki sposób je zainstalować?
|
Ojej, a czytałeś dokładnie, co Ci napisałam? Jeśli masz pliki w SavedSims, to tak ma być. One są już zainstalowane, Launcher nie będzie ich widział, jeśli będą w Downloads. Do Downloads wrzuca się TYLKO pliki sims3pack...
|
Już rozumiem , udało się . Po prostu źle przeczytałem na początku :) Dzięki anie_1981.
|
Cytat:
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 20:48. |