![]() |
Odp: Showtime - Podsumowanie
No mi też brakuje tych niektórych rzeczy z czasu wolnego jak np szycie na maszynie czy lepienie garnków z gliny no i klubu ogrodników ;) Fajnie jakby do 3 wyszedł dodatek podobny do czasu wolnego z 2.
|
Cytat:
|
Ale przynajmniej ładnie się prezentował :P
|
Planowana data wydania to 8 marca, czyli podobnie jak u innych dostawców (oraz na listach wydawniczych).
http://farm7.staticflickr.com/6109/6...b2530166_z.jpg |
Ale 8 marca to przecież za wcześnie na dodatek, powinien być bliżej czerwca. Akcesoria chyba miały wyjść w marcu, albo mi się coś pomyliło.
|
Z tego co pamiętam ktoś gdzieś wspominał, że najnowszy dodatek ma dotyczyć dziedziny życia, która wcześniej nie doczekała się własnego dodatku. Trzeba przyznać, że nie było dotąd takiego stricte sportowego dodatku i w sumie fajnie byłoby, gdyby wprowadzili nowe dyscypliny sportu i jakieś osiągnięcia z nimi związane, zawody, umiejętności.
|
Cytat:
|
Moim zdaniem każde urozmaicenie życia Simów jest jak najbardziej pożądane. Więcej hobby w grze, oznacza więcej umiejętności i ciekawych obiektów. Chociaż przyznam się szczerze, że marzę o jakimś sentymentalnym dodatku zawierającym najciekawsze obiekty z jedynki i dwójki... Ciągle tęsknię za bilardem np....
|
Zdjęcie fałszywej okładki w dobrej jakości http://www.simy.pl/typo3temp/pics/8356ac5384.jpg
A tutaj zwiastun skąd pochodzi zdjęcie. Klik |
No cóż okładka fajna szkoda że fałszywa ciekawa jestem jak będzie prawdziwa okładka tego dodatku wyglądała.
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 11:56. |