TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 3: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=223)
-   -   The Sims 3 Zostań Gwiazdą - zwiastun (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=62258)

Searle 13.12.2011 10:14

Odp: The Sims 3 Zostań Gwiazdą - zwiastun

Tylko jedna z moich znajomych gra w Sims 3 i to bardzo rzadko, więc dla mnie opcja wysyłania sima do gry znajomego jest bezużyteczna.

Ilona 04.01.2012 20:03

Prezentujemy karierę piosenkarza i magika!-źródło http://www.simy.pl/news/prezentujemy...azdy-i-magika/

Zostań gwiazdą wieczoru w najnowszym dodatku do gry The Sims 3 - Zostań Gwiazdą. Wykonuj skomplikowane sztuczki magiczne i śpiewaj aby osiągnąć sukces i sławę w Starlight Shores – całkiem nowym mieście, w którym Simowie mają szansę zaprezentować swoje ukryte talenty.

Jako magik, Twoj Sim rozpoczyna karierę od występów ulicznych, prezentując sztuczki za drobne od przechodniów. Potem będzie mógł odwiedzać nowe miejsca i spotykać się z menedżerami, aby planować występy w klubach, dzięki którym zdobędzie kolejne doświadczenia. Magicy mają unikalne umiejętności, pozwalające im na wykonywaniu małych sztuczek z udziałem innych Simów, np. wyciąganie monety z ucha lub sprawienie, że nagle wokół pojawiają się motyle i gołębie. W miarę zdobywania kolejnych umiejętności, magicy zdobywają nowe obiekty, które mogą wykorzystać na scenie. Na przykład magik może skorzystać z Pudła Tajemnic i wykonać sztuczkę „miecze przeznaczenia”, która polega na delikatnym włożeniu mieczy w szpary Pudła, starając się przy tym nie dziabnąć Sima, który jest zamknięty w środku. Jednak należy uważać, żeby pudło nie stało się Pudłem Niebezpieczeństwa, jeśli magik wykona sztuczkę mało umiejętnie – wówczas po ofiarę jego nieudolnych sztuczek może zgłosić się sama śmierć.

Piosenkarze są również wyjątkowi, ale na nieco inny sposób – na przykład mogą przyjmować płatne zlecenia takie jak śpiewające telegramy, aby zgobywac doświadczenie. Śpiewające telegramy są jednocześnie umiejętnością społeczną i będą wpływały na rozwój różnych wydarzeń w mieście. Jeśli np. jakiś Sim w mieście straci pracę, piosenkarz może go pocieszyć piosenką. Tak samo może urozmaicić na przykład urodziny jakiegoś Sima. Tak jak w przypadku innych karier, również piosenkarze mogą się rozwijać poprzez występy – początkowo w parku i lokalnych pubach, aby wreszcie znaleźć się na scenie. W miarę rozwoju Twój Sim zdobędzie dostęp do nowych rekwizutów i sprzętów scenicznych, a także kostiumów i piosenek, które pomogą im w stworzeniu niezapomnianego widowiska. Piosenkarze będą dążyli do zostania mega gwiazdą i występowania na wielkich koncertach.

sebi27 04.01.2012 20:08

czyli będzie nowy rodzaj śmierci i nowy kolor simowego ducha

Rosemarie 04.01.2012 20:54

Na karierę piosenkarki/piosenkarza najbardziej nie mogę się doczekać. Ten magik też może być calkiem fajny, chodziaz wolalabym czarownice/czarownikow jak w dwojkowym osiedlowym zyciu. Rekwizyty, kostiumy, piosenki, sprzety sceniczne, fajnie, mam nadzieje, ze sie nie rozczaruje. :D

Kalia 05.01.2012 16:54

Czyli nareszcie nowy sposób śmierci!
I śpiewanie to nie tylko hobby jak w the sims 2 ale również kariera.
Nareszcie na to czekałam na pewno kupie ten dodatek

Spectrum 05.01.2012 22:19

Ja też kupię, mam nadzieję, że te kariery naprawdę będą ciekawe. Najbardziej kręci mnie kariera piosenkarki i to pewnie ją rozwinę jako pierwszą ;) Fucha magika też zapowiada się dobrze ;)

Meona 06.01.2012 08:55

Jeju jak ja czekałam na karierę piosenkarza.. i się doczekałam. Inne kariery też będą chyba fajne, ale (jeśli się zdecyduję na dodatek) pierwszym zawodem, którego podejmie się moja simka to piosenkarka. :D

Kalia 06.01.2012 09:51

Cytat:

Napisał Einarr (Post 1488000)
Ja też kupię, mam nadzieję, że te kariery naprawdę będą ciekawe. Najbardziej kręci mnie kariera piosenkarki i to pewnie ją rozwinę jako pierwszą ;) Fucha magika też zapowiada się dobrze ;)

Ja właśnie też najbardziej oczekuje kariery piosenkarki choć obawiam się o błędy

suomii 06.01.2012 10:56

A mi się najbardziej podoba kariera magika :3 Na pewno kupię, ale jak już mówiłam, nie w dniu premiery, gdyż jestem dość cierpliwa i wolę poczekać, aż stanieje.

Searle 09.01.2012 12:51

Mnie nie kręcą te nowe kariery. Wolę te, w których wysyłam sima na cały dzień i zarabia on kasę bez mojej interwencji.

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 17:04.