TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims Fotostory (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=42)
-   -   Melodia Strachu (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=62778)

rudzielec 10.02.2012 21:07

Odp: Melodia Strachu

Vincenty <3 :D
dosyć długi ten odcinek :>
akcja się rozkręca! teraz bedzie już tylko coraz to ciekawiej ^^

czekam na next (o ile go wcześniej nie przeczytam xD)

EDIT:

Cytat:

- Sanae! Miło cię widzieć - odpowiedziała, odwracając się. - Podać coś?
- Tak, to co zwykle - powiedziała odgarniając z oczu czerwone kosmyki.
- Się robi – Przysunęła leżącą na szafce tace i postawiła na niej trzy szklanki.
no właśnie wiedziałam, że coś jest nie tak :|
zgubiłaś linijkę tekstu, który pogrubiłam :P

Cytat:

- Gotowi na show? Wchodzimy za 10 min - powiedziała radośnie poklepując Kei’a po ramieniu.
minut!! :D

jak coś znajdę jeszcze to dopiszę ^^

Avis 10.02.2012 21:11

Mina rozradowanego sadysty w wykonaniu Sanae mnie przeraża...
Cytat:

Napisał Vipera (Post 1504542)
Dobrze wiedzieć, co dzieje się, w jej mieście zamieszkania.

Jakoś mi to nie pasuje... w jej miejscu zamieszkania moim zdaniem brzmiałoby lepiej. Ale tam nie znam się, więc wiesz.
Jeszcze coś mi się rzuciło w oczy, ale nie pamiętam co... jak znajdę to dopiszę.
A tak w ogóle świetny odcinek( czy tam druga część odcinka). No i pojawił się Vincent... Czekam na następne!
A i jeszcze! Uczniowie mają niebieskie mundurki? Tylko na jednym zdjęciu Shun zdaje się ma czerwony sweter... To niebieskie czy czerwone? Czy jedno i drugie?

Malin 10.02.2012 21:26

http://www.240sxforums.com/forums/im.../gc-drool1.gif
No, to chyba tyle, jeśli o konstruktywny komentarz chodzi :P

Tak dłuuugo na ten odcinek czekałam, wieczność całą! :P A jakie emocje przeżywałam czytając ten tekst! Wiedziałam, co w tym odcinku zdarzyć się może, więc w napięciu pochłaniałam zdanie po zdaniu. No i się doczekałam!!! :DDD Nawet bez tego zdjęcia wiedziałabym, o kogo chodzi, toż tylko jedna osoba w tym temacie ma prawo mieć "szczupłą twarz", "włosy w artystycznym nieładzie mieniące się kolorem miodu i cappuccino" i "wachlarz czarnych rzęs"! :D Och, cudowny odcinek, ja już chcę więcej! Czuję niedosyt, bo zdaje się, że w sekundzie to przeczytałam, a teraz znowu czekać trzeba na ciąg dalszy kilka dni... buuu! ;(((

--- edit--- (dziewczyny powyżej wspomniały o błędach, które i mi się rzuciły w oczy. ;) Spóźniłam się :P)

OMG, czekam na kolejny odcinek, a zdjęcie Vinca zabieram. :D Btw. Mogę zrobić sobie avatar z Vincem w roli głównej? Proooszę! :D

Vipera 10.02.2012 22:03

Ruda, done

Wybaczcie za błędy, jutro jeszcze raz sprawdzę, bo dzisiaj miałam ciężki dzien, od rana boli mnie oko i w ogole czuje sie fatalnie :(
Poprawiłam dziś wszystko, ale jak widać moje oko pominęło sporo rzeczy i debilnie wstanione przecinki też >.<

Cytat:

Napisał Avis
A i jeszcze! Uczniowie mają niebieskie mundurki? Tylko na jednym zdjęciu Shun zdaje się ma czerwony sweter... To niebieskie czy czerwone? Czy jedno i drugie?

I rok - zielone
II rok - niebieskie
III rok - czerwone

Cytat:

Napisał noeemi83
Mogę zrobić sobie avatar z Vincem w roli głównej? Proooszę! :D

Luzik ;)

Cytat:

Napisał noeemi83
A jakie emocje przeżywałam czytając ten tekst!

Nie poć się tak, bo dalej ci pikawa stanie :D

Dziękować!

Malin 10.02.2012 22:15

Cytat:

Napisał Vipera
Nie poć się tak, bo dalej ci pikawa stanie :D

Nawet nie żartuj... Nie śmiem nawet zgadywać, co będzie dalej, ale po wcześniejszych komentarzach podejrzewam, że będzie się działo, że hoho ;) Cóż, najwyżej mój kardiolog zarobi więcej niż zwykle xD

OMG, jeszcze nigdy nie zmieniłam "Michaelowego" avataru na jakikolwiek inny, a co dopiero na postać z gry... o.O Ale... stwierdziłam, że na tym forum ewentualnie mogę >:P Ach!

Kethael 10.02.2012 22:23

Cytat:

co ją obchodzi z kim rozmawia Shun i na jaki trmat.
Chyba temat ;)

Ale ta Sanae ma pomysły ^^ Żeby tak potraktować swojego braciszka? :P
Ogólnie odcinek przyjemny, fajnie się czyta. Genialnie opisałaś scenę, w której wokalista (;)) spojrzał na dziewczynę. Poczułam sie tak, jakbym czuła na sobie jego wzrok :D
Co do morderstwa w parku... nie trudno się domyślić, kim była osoba, która to zrobiła. Właśnie to mi przeszkadzało. Brak jakiejś tajemniczości. Niby nie jest napisane, że zrobił to... wiadomo kto, ale sama wzmianka o utracie dużej ilości krwi daje do myślenia.
No, ale nie będę się dłużej rozpisywać, bo oczy same mi się zamykają :)

Vipera 10.02.2012 22:30

Cytat:

Napisał Nesye
Właśnie to mi przeszkadzało.

Muszę cię rozczarować, to nie Vincent xD

Cytat:

Napisał noeemi83
OMG, jeszcze nigdy nie zmieniłam "Michaelowego" avataru na jakikolwiek inny, a co dopiero na postać z gry.

Vinc czuje sie zaszczycony! :D

Kethael 10.02.2012 22:33

Serio :O O kurde, zamurowało mnie xD Myślałam, ze to przejrzałam, a więc punkt dla Ciebie - znowu mnie zaciekawiłaś ^^ Czekam na next :D

Mroczny Pan Skromności 11.02.2012 06:58

To teraz będzie się działo :D
Bardzo podobała mi się scena w parku (sam ostatnio próbowałem napisać podobną scenę, ale teraz widzę, ze muszę ją "nieco" dopracować :D). No i występ był bardzo fajnie opisany ;)
I to chyba tyle. Przecież nie wypada mi się ślinić na widok Vinca :P Ale w sumie Sanae nie jest taka zła, więc mogę poślinić się do niej :D

Nom, to czekam na kolejną część xDD

Rosari 11.02.2012 08:59

Vipciu, KOCHAM CIĘ xD

To FS jest zaczapiaste :3 Mam nadzieje, że będzie tak długie jak BR ^^
Znalazłam kilka błędów, ale to nie ważne :D
Czytałam to już wczoraj, zaraz jak dodałaś, ale nie mogłam odpisać, bo stara darła twarz, że mam kończyć. I całą noc plułam sobie w brodę, że cię pochwalę dopiero dziś.

Dodawaj jeszcze częściej ! :P

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 18:05.