TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 3: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=223)
-   -   Lunar Lakes-nowa okolica w Store (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=62818)

Kalia 18.02.2012 10:18

Odp: Lunar Lakes-nowa okolica w Store

Ja znalazłam żywych potomków rodzin:Sekemoto,Alto i Landgraabów,wydaje mi się też że był ktoś z nazwiskiem wolff

Beatrice 18.02.2012 11:53

Dodajcie jakies zdjęcia z rozgrywki w nowym mieście ;) jest coś nowego ? I co robi to Drzewo Prosperity ?

anie_1981 18.02.2012 12:24

Ja też kupiłam to miasto i bardzo mi się spodobało, ma taki Dziwnowaty klimat... A w Dziwnowie też była Bella Ćwir, pamiętacie? Pałętała się po mieście... Zauważyłam już jednego buga w obiekcie z miasta. W trybie kupowania sortujemy według funkcji, idziemy do zakładki z piłką, a w niej klikamy na "wszystko", pod koniec będzie kryształowe drzewo, bardzo ładne szczerze mówiąc. Widać je w katalogu tylko gdy klikniemy na wszystko... Po zakupie klika się na nie i wybiera "nasyć drzewo..." są 4 możliwości, po każdej drzewo zmienia kolor i konfigurację kryształów. Po kliknięciu "weź owoc" nic się nie dzieje, interakcja znika, sprawdźcie, czy też tak macie, please.....

Kalia 18.02.2012 16:33

Cytat:

Napisał anie_1981 (Post 1507353)
. Po kliknięciu "weź owoc" nic się nie dzieje, interakcja znika, sprawdźcie, czy też tak macie, please.....

No właśnie ja też mam tak nie wiem dlaczego

Ilona 18.02.2012 17:42

u mnie działa wszystko bez zarzutu,spróbujcie kliknąć simem,który nie ma rozwiniętych umiejętności i postawcie drzewko,które jest w dekoracje-kwiaty,może to ma coś z tym wspólnego

anie_1981 18.02.2012 18:19

Ja już próbowałam wszystkiego, a ludzie którymi to próbowałam zrobić nie mieli żadnych umiejętności... Ciekawe dlaczego jednym to działa, a innym nie... Głupia ta gra... Na youtube ktoś poradził kupić drzewo i od razu wcisnąć ctrl+shif i kliknąć na drzewko. Zresetować je... Jeszcze nie sprawdzałam tego, ale zaraz to zrobię...

Ariall 18.02.2012 19:01

Ja wpisałam moveObjects on i usunęłam je. Postawiłam nowe i wszystko gra i buczy. ;)

Damian 18.02.2012 20:55

Pytanie do tych co mają miasto
Warto kupić to miasto ? Podoba wam się ?

anie_1981 18.02.2012 23:21

Mi się podoba, ale to drzewo mi jednak nie chce działać, więc mnie to denerwuje. Może po niedzieli pobiorę je ponownie, ale wątpię, by to coś dało...

Spectrum 19.02.2012 08:44

Miasta nie warto kupić. Powinni te wszystkie otoczenia ze dawać za darmo. W podziękowaniach, że kupujemy nadal dodatki do tej niedopracowanej i zbugowanej gry.

Wizualnie miasto prezentuje się świetnie, przekonałem się do niego. Szczególnie podoba mi się osiedle mieszkalne w kraterze. Bardzo tam ładnie i kolorowo.
Jeśli w poprzedniej części gry ktoś lubił Dziwnowo, to z pewnością Lunar Lakes przypadną mu do gustu.

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 23:21.