TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 3: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=223)
-   -   The Sims 3 Słodkie Niespodzianki Katy Perry zapowiedziane! (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=63173)

anie_1981 22.04.2012 12:59

Odp: The Sims 3 Słodkie Niespodzianki Katy Perry zapowiedziane!

W zasadzie to nie wiadomo jakie będą kolejne akcesoria czy dodatki. Myślę, że oni chcą przeciągnąć pogodę w czasie, bo wiedzą, że wszyscy czekają na taki dodatek. Na razie pomysły im się skończyły, więc wymyślają cokolwiek na "zatkaj dziurę". Podobno następnym dodatkiem ma być coś o magii, ale nie wiadomo czy to prawda. Magia wielu graczom się podoba, więc sporo na niej zarobią. Ja osobiście na 200% nie kupię ani tych akcesoriów, ani dodatku o magii, więc na mnie stracą :P

Yuki 22.04.2012 20:05

Hmm, może im się wydaje, że przyciągną kolejnych fanów poprzez Kate Perry? Jeśli tak, to są w ogromnym błędzie. Jak już ktoś wcześniej napisał - to ma być stymulator życia, nie bajki o Jasiu i Małgosi. Bardzo trafne stwierdzenie.
Mówicie, że ma być dodatek o magii? Jakoś też mi się zbytnio z codziennym życiem nie kojarzy. Prawdą jednak jest, że urozmaicenia się przydają, ale błagam, żeby poświęcać temu cały dodatek?

Master of Disaster 24.04.2012 16:05

EA chyba zaczyna gonić w piętkę. Chyba zbliża się, że dział zajmujący się Sims 3 i dodatkami w końcu dostanie po łapach, a moje przypuszczenia biorą się stąd, że nastroje innych społeczności (tj. for, także anglojęzycznych) są podobne, jak Wasze... tzn. nasze, ale mnie to niezupełnie dotyczy i nie chce mi się powtarzać dlaczego.

Ilona 07.06.2012 12:13

video-recenzja od Lazy Game Reviews...

anie_1981 07.06.2012 14:53

Tragicznie to wygląda... Ale zgadzam się w 100% z tym kolesiem, to nie jest warte kupowania, a końcówka była najlepsza. Nie radzę jednak powtarzać tego we własnych domach, ta farba z okładki, może być toksyczna... :P

Ejak 07.06.2012 15:56

Cytat:

Napisał anie_1981 (Post 1538505)
Tragicznie to wygląda...

Chodziło Ci o recenzję czy akcesoria ?

Btw. Fajne zakończenie recenzji.

Searle 08.06.2012 15:12

Fajna recenzja - z przymrużeniem oka :)

Szkoda okładki - taka śliczna była... :P

anie_1981 08.06.2012 16:53

Chodziło mi o akcesoria, bo recenzja moim zdaniem przeprowadzona jest wzorowo :D Jak inaczej można było zaprezentować taki kicz? W 100% popieram kolesia, który między wierszami daje nam do zrozumienia, że to absolutnie nie jest nic warte.

Jessica 08.06.2012 19:56

A mnie te akcesoria podobają się najbardziej ze wszystkich *-* Kupię je przy najbliższej okazji, już nie mogę się doczekać :D! Ubrania są super, meble też oryginalne oraz fryzuryy, mrrr! Zawsze lubiłam taki "kicz" :D

Trykuu. 08.06.2012 20:49

przecież tego się nawet nie opłaca ściagać z internetu a co dopiero kupować.

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 00:07.