![]() |
Odp: Niedostępne i zaginione dodatki TS2 - temat wspólny
Poszukuję dodatków z zamkniętej (już dawno) strony Simbology. Sprawdzałam na graveyardzie ale niestety nic z tej strony tam nie ma ;(. Czy ktoś wie gdzie można "zdobyć" te dodatki?
|
Zawsze można próbować przez stronkę web.archive.org - oto, co mi wyskoczyło dla SimBology.
|
Wielkie dzięki :)
|
http://thelotbucket.blogspot.com.br
Świetne parcele, ale linki dawno wygasły, pisałam emaila do właściciela niestety nie odpisał. Czy ktoś wie gdzie mogę znaleźć jego parcele? |
Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie!
Witam!
Od dłuższego czasu nie mogę dać sobie spokoju z pewną rzeczą. Kiedyś było forum simart2 i niejaki Miki2207 tworzył tam naprawdę wspaniałe mody. I miałam je bardzo długo na dysku dopóki komp się nie zepsuł i wszystkiego nie straciłam. Dzisiaj postanowiłam wznowić poszukiwania tych plików, a zwłaszcza hacka na płeć dziecka i choinkę. Cóż, strona nie istnieje od ok. 3 lat, znalazłam tylko hack na płeć dziecka. Ale może ktokolwiek z was był na tamtym forum, lub kojarzy takie obiekty jak wanna przy której myło się włosy lub wspomniana choinka, którą można było ubierać. Albo nagrobek na którym układało się znicze. :| Myślę, że były to naprawdę fajne mody i trochę osób nadal chciałoby je mieć. Pomożecie? :redface: |
Podasz linka do tego hacka na płeć dziecka albo w jakiś sposób wyślesz ten hack bo właśnie kiedyś szukałam , ale nie znalazłam :smile:
|
Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie: poszukuję CC od nabili. Wszystkie linki na jej livejournalu wygasły :(
|
Potrzebujesz czegoś konkretnego? Mam kilka fryzur od Nabili, mogę spakować i podesłać ;)
Aczkolwiek Nabila obiecała się tym zająć, tylko to może potrwać... |
Liv, chodzi mi bardziej o makijaż i skiny :)
|
Mam jakieś 500 plików od nabili ;)) Którymi skinami/makijażami jesteś zainteresowana? Podeślij nazwy, mogę Ci spakować :)
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 17:51. |