TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 3: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=223)
-   -   The Sims 3 Nie z tego świata - przedpremierowe dyskusje. (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=63538)

Séverine 16.06.2012 17:39

Odp: The Sims 3 Nie z tego świata - przedpremierowe dyskusje.

Cytat:

Napisał nikodem (Post 1540739)
Bardzo bym chciała, aby wrócili kosmici i simrośliny z The Sims 2. Uwielbiałam nimi grać. Jak na razie podoba mi się ten dodatek. Już sobie wyobrażam ten romans między zombiakiem i wróżką :D i ich zombiaczo czarodziejskie dzieci, hehe. No i w końcu na nowo stworzę sobie Sima Mieszankę (wampirzo-wilkołako-czarodziejo-zombie w jednym).

W najgorszym przypadku zombie zje twarz wróżce. :D

Może i kupię, zobaczy się. Mam wahania co do każdej gry czy dodatku do niej. Zanim kupiłam zwierzaki zmieniałam o tym zdanie co najmniej dziesięć razy. Oglądam ten zwiastun jeszcze raz i chyba powoli zmieniam zdanie co do dodatku. Ale tak jak już pisałam, poczekam najpierw na więcej informacji.

Rosemarie 16.06.2012 21:38

Cytat:

Napisał Karel13 (Post 1540867)
Im bardziej upodabniać będą Simsy do serialów itp. tym bardziej kiczowate Simsy będą.

No raczej nie sądzę, żeby upodabniali simsy do seriali. :/ Przecież nie tylko seriale są z wątkami paranormalnymi, czyż nie?

Ja, jak już pisałam, cieszę się z tego dodatku. :D Wiadomo, że zawsze ktoś pozostanie niezadowolony. Tylko mimo wszystko wolałabym najpierw 4 pory roku. ;)

miłośniczka zwierząt 16.06.2012 21:47

Ja bardzo ciesze się z tego dodatku i na pewno go kupię ;). Już się nie mogę doczekać aż zagram udoskonalonymi wampirami ;).

Irbis 17.06.2012 05:32

Cytat:

Napisał Katerina (Post 1541097)
Ja, jak już pisałam, cieszę się z tego dodatku. :D Wiadomo, że zawsze ktoś pozostanie niezadowolony. Tylko mimo wszystko wolałabym najpierw 4 pory roku. ;)

Otóż to. Pory roku powinny pojawić się w grze zaraz na początku. Ja nie wiem o co im chodzi, co chcą zyskać tym odwlekaniem. Czy naprawdę fani przestaliby kupować dodatki gdyby mieli już pory roku? Nie sądzę.
Pamiętam jak na początku łudziłam się, że w dodatkach będą pojawiały się najciekawsze rzeczy z dwójki: pory roku, własny biznes, studia i wakacje, na których sim naprawdę może się zrelaksować. Właściwie, jak dla mnie, mogliby powtarzać dodatki z dwójki jeden po drugim :D

Karel13 17.06.2012 08:18

Katerina... Mój komentarz był skierowany do innego użytkownika, bodajże MilośniczkiZwierząt, która napisała, że nazwa miasta z nowego dodatku jest podobna do nazwy miasta z jakiegoś tam serialu... O nic więcej mi nie chodziło, albowiem chcę mieć ten dodatek. :)

Megan 17.06.2012 11:16

Odp: The Sims 3 Nie z tego świata

Po kilku rozmowch dodatek mi się znudził, ja wolę grać normalsami i wampajerami. xD
te wilkołaki zbyt owłosione, zombie zbyt przerażające , czarownice zbyt nie w moim stylu ,
wróżki zbyt sweet. Nie wiedziałam że aż tak zmienię zdanie! xD A swoją drogą szkoda ze w PZ nie można wampów w casie tworzyć, czy za pomocą kodu 'Testing...'. :(

Electric Shabet 17.06.2012 11:21

To jest świetne, właśnie na to czekałem. :D Ten ostatni screen - twarz w lustrze przypomina mi pierwszą część Shreka, gdzie ten cały mały Lord wybierał królewnę. :P
I wreszcie wiedźmy. Osiedlowe Życie to mój ulubiony dodatek do TS2, zawsze tworzyłem jakąś czarodziejkę czy czarodzieja. Bardzo mi się podoba.

Rosemarie 17.06.2012 12:02

No to chyba że. :) A nazwa jest taka sama, bo polski tytuł serialu to nie z tego świata, a angielski supernatural. :P Dlatego właśnie moje pierwsze skojarzenie po zobaczeniu zwiastuna to ten serial. ;)
Wkurza mnie trochę, że ten dodatek dopiero we wrześniu. W końcu w wakacje będzie dużo wolnego czasu, a we wrześniu już mniej. :/

Karel13 17.06.2012 14:01

Ja mam zamiar wakacje wycisnąć do cna... Nie chcę marnować czasu przed komputerem. :)

Co do tego dodatku, to czytałem wywiad o nim i spodobało mi się to o czym w nim napisano. Tworząc magiczną postać od początku nie musimy się męczyć z szukaniem 'genodawcy' po całej okolicy, a później z przekonaniem ww. do ukąszenia/pobłogosławienia (czy bóg wie czego) nas.

Shattered 17.06.2012 14:53

Ja uważam że ten dodatek to totalne DNO..
No już chyba gorszego dodatku to nie mogą zrobić
Ta gra przecierz miała być realistyczna a nie że w symulacji życia będziemy mogli latać na miotle

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 02:04.