TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 3: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=223)
-   -   The Sims 3: Nie z Tego Świata - Jaką postacią zagrasz najpierw? (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=63731)

ultraviolence 10.09.2012 16:05

Odp: Jaką postacią zagrasz najpierw?

Najpierw wzięłam się za wiedźmę, teraz planuję pograć dżinem (czeka już na mnie w skrzyni simów :>). Reszty na razie nie tykam, bo co za dużo, to niezdrowo.

carineesz 21.09.2012 22:02

Ja najpierw zagrałam wróżką, dokładniej p. Maldano (czy jakoś tak :P), ponieważ ciekawiły mnie te stworzenia -skrzydła, mocne, wygląd... Potem oczywiście wampirami, Van Gouldenami (chyba się pomyliłam w nazwisku, ale cóż...), z których Tristan strasznie przypomina Edwarda ze Zmierzchu, więc następnie weszłam do rodzinki Swain (z ciekawości) - ewidentnie bazowane na Zmierzchu :) Teraz gram czarodziejami i jakoś nie mogę przestać, chociaż nigdy nie zatrzymuje się na długo w jednej rodzinie.

Searle 04.11.2012 10:42

Cytat:

Napisał ultraviolence (Post 1578009)
[...]Reszty na razie nie tykam, bo co za dużo, to niezdrowo.

Ja tam pojechałam po bandzie i stworzyłam całą rodzinkę z nadprzyrodzonych istot: babcia duch, jej dwie córki: jedna czarodziejka, druga wampir. Mąż wampirzycy - wilkołak i ich dwójka nastoletnich dzieci: córka - wróżka i syn - dżin. I żeby jeszcze było miło: kotek :) No i jeszcze od czasu do czasu bałakające się po ogródku zombiaki :)

serek 11.11.2012 20:35

Hmm... Myślę, że byłaby to czarownica, aalbo wilkołak. ^^ Wampiry nie są jakieś bardzo wciągające, chyba, że dodali coś po Po Zmroku do nich. :D

amelkaamelka2 12.03.2013 18:58

Ja gram rodziną, wampirek (facio) :D i wróżka (jego żona). Raz jak wróżka mi zobaczyła, że ten Wamp, ją zdradza to rzuciłam zaklęcie do bielizny ;) . Nieźle było jak zwiała dziewczyna tego Aleksa (to ten wampir xd) . Ale jeszcze wyprubowałam brygadę wilkołaków, całkiem całkiem xD. Najgorsze są Zombiaki!!! Spokoju mi nie dają! Ostatnio się ostro wkurzyłam, jak mi mózg wyjadły, ulubionej simce X(

amelkaamelka2 01.05.2013 21:41

Rodzinką Wampir+Wilkołak= rodzice i dziecko jedno wamp albo wilczek :p a drugie to wróżka :D

XandraB 08.05.2013 15:01

Ja osobiście zaczęłam czarownikami - starym dziadkiem - alchemikiem i jego młodą dorosłą córką, która potem wyszła za wilkołaka i adoptowali wampira i wróżkę :) Full serwis :)

paaszi 18.07.2014 15:53

Pierwsza na ruszt poszła wróżka :D
Następnego dnia (a może dwa dni później? :P) stworzyłam aż 6 osób - wróżkę, wilkołaka, ducha, czarodziejkę, wampira i zwykłą simkę (aby zamienić w zombie).
No i nie jestem zadowolona ze swojej decyzji, gdyż grając wszystkimi nie było czasu na poznanie każdego z osobna XD.
Dlatego następnym razem stworze po jednym, dwóch góra trzech simów ^^

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 19:48.