![]() |
Odp: Sims 3 Seasons- przedpremierowe dyskusje.
Ludzie gdzie Wy widzieliście zwiastun? Ja mam tylko jakiś filmik, który jest "prywatny" i nie da się go obejrzeć. To jest to? Ma ktoś linka bezpośrednio do zwiastuna?
EDIT, już mam: http://www.savetubevideo.com/?v=yB5nTGm0j3Q |
|
Einarr podał - u mnie działa O.o
Ale racja, aż ciężko uwierzyć, że to takie... idealne *.* |
nom to czy dopracowali i czy błędów nie będzie to dowiemy się jak zagramy no szklarnia mogła by być żeby w zimie rośliny nie marzły może będzie ;). Wszystko się okaże jak dostaniemy więcej informacji. ach już sobie wyobrażam jak sim w bujanym fotelu siada przed kominkiem zimą ;).
|
Jeszcze do tego kakao, wnuki i album sprzed 50 lat, kiedy był młody... Chociaż nie, to bardziej pasowałoby do Pokoleń :D
Pokochałem to. I kropka ^.^ |
|
Obejrzałem zwiastun i stwierdzam że to jest świetne, nie jestem jakiś oryginalny :D *____*
Może jednak polubię tą zimę? :D:) |
tak, wygląda zachęcająco ale jak będzie naprawdę to się okaże.Bardzo się cieszę z powrotu kosmitów;-). I tak jak wszyscy czekam na więcej informacji.
|
Haha, świetne! :D Będzie UFO i będzie można używać jego statku kosmicznego! Dla mnie bomba! Świetne są te informacje, i nie mogę się doczekać! Podobnie było ze Zwierzakami, miały być Pokolenia, a po nich Zwierzaki, a ja bym wolała, żeby było odwrotnie. Tak samo jest teraz, niechby teraz dali Pogodę, a NZTŚ później... :P
|
Koleś hot-dog jest najlepszy xD ale zwiastun zarąbisty czekam na dodatek...z niecierpliwościa ;D
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 10:42. |