![]() |
Odp: coś tam od omegi
Dalej? ; o
Brwi ma chyba czarne... XD No nie wiem, dzisiaj ide tworzyc nowosci ;p |
Jak dla mnie niewiele się zmieniła. Pal licho, dawaj kolejną;)
|
no nie wiem czy to wina mojego mointora czy co, ale brwi przez cień są czarne, a na kończówkach brwi (:|) są koloru włosów... ;P DAWAJ KOLEJNE SIMKI!
(najlelpiej z takim noskiem jak 1simka<3) edit: nie no na 100 u mnie są w kolorze włosów :| |
Faktycznie skin okropnie wygląda. ;(
śliczna jest super wszystko oprócz skina. 8/10 |
Cytat:
Megan- dziękuję! |
Twoje skiny są w casie takie ciemne? O.O No Ale nie ważne..Oboje są śliczni 10/10 za Sophie i Richatda
|
Richard ma wg mnie mało wyraziste oczy. Poza tym małym szczegółem wszystko pięknie:D
9,5/10 |
Megan- tak, zrobił mi sie jakiś cień i wszystko jest takie ciemne. Trochę mi to utrudnia tworzenie simów, ale przyzwyczaiłam się : D No i bardzo ślicznie dziękuję :3
Kicajek- mnie się teraz wydaje że ma je w ogóle za małe, ale ok XD No i bardzo, bardzo ładnie dziękuję : 33 |
Sophie jest najzwyklej w świecie śliczna - twoja najlepsiejsza simka! <3
Richard - wiem w czym tkwi problem - ma nieco za pełne usta, które są za wysoko ;) Może byś spróbowała pokombinować nad kolorem jego zarostu? Złagodzić go nieco? ;) Ach, a nie licząc w/w wad i ubrania, jest świetny :P I racja co do oczu. Kobieta - 10/10 Facet - wypadałoby popracować/potrenować nad płcią męską 8/10 Pozdrowionka, wyrabiasz się powoli :) ps. które skiny użyłaś? ;) |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 21:03. |