![]() |
Odp: 4 Pory Roku - proste pytania i odpowiedzi.
Z tego co wiem to tak, na każdą porę roku jest inne tło. Ja z trochę innej beczki. Czy u Was tez tak jest, że na tym torze do jazdy na wrotkach wróżki latają, a wampiry biegną tym swoim szybkim tempem? Żadne z nich nie ma nawet założonych wrotek, trochę to wkurzające..
|
Tak, u mnie też wróżki popierdzielają na skrzydłach zamiast na wrotkach. Bug zapewne.
|
Cytat:
|
Czy u was też właściwie nikogo nie ma na festynach? -.-
|
Cytat:
|
No a jaka pora dnia najlepsza?
I są u Ciebie np. niezaleznie od pogody? |
U mnie zawsze znajdzie się w parku minimum z pięć osób, nawet w nocy da się spotkać jakiegoś zabłąkanego Sima, ale ja ogólnie ostatnio nie narzekam na ilość ludzi na parcelach publicznych, w klubach itp. Nie wiem, dlaczego, bo kiedyś kluby świeciły pustką. Obecnie nie używam nawet sposobu ze zmianą pliku grafiki, a i tak Simy są (obym nie wykrakała :P ).
|
U mnie jest max trzech -.- I to w sumie około po 14 przychodzą. Pewnie będzie tak samo jak z imprezami w Po Zmroku.
|
Z tym bywaniem na parcelach publicznych to skomplikowana sprawa. Jak większość miasta pracuje, albo się uczy w szkole to w godzinach ich pobytu tam będą pustki. Po pracy najczęściej simowie jadą do domu, a potem ewentualnie na parcelę publiczną, dlatego pewnie najwięcej ludzi na mieście można spotkać w simowe niedziele, bo większość karier ma wtedy wolne.
|
Moi byli w sobote od 10-17 i oprócz nich był paparazzi i tylko dwoje simów, którzy zaraz się zmyli, co bardzo mnie zdziwiło, bo w lokalach i na parcelach mam zazwyczaj sporo osób, ale może to tylko chwilowe, mam nadzieję ;)
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 14:27. |