![]() |
Odp: Rodzinki Fallen
Ale Caroline jest ładna, no jaciężpierdzielę! Zazdroszczę.
I Chris i Roxie i malutka.. Wszyscy tacy piękni! <3 A ziewający pies jest najlepsiejszy. Ciekawa jestem, jak to będzie dalej z tym wampirem. Powinni odpuścić, ta rodzinka jest taka.. sielankowa. Uwielbiam ich, dawaj dalsze losy. :D |
Haha, dziękuję, słodko <3 :D
Dzieciątko jest ładne, nie narzekaj. I dobrze, że wróciłaś - bo czegoś mi w OJSG brakowało, a to były Twoje opowieści :P Wampir jest straszny i obrzydliwy... Ale przede wszystkim straszny... Oby się więcej nie spotkali! :O Albo niech zgłoszą go na policję xD A Chris to naprawdę świetny mąż, tak dbać o żonę! :D Czekam na więcej, wciągnąłem się :> |
Emily jest suodziachna! <3
PJONA, dziewczynki są naj :D |
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Dziękuję za komentarze <333333. Liczę na więcej B) :D Za parę dni nowy odcinek, dotychczas najdłuższy. |
Pięknie moja droga. Emily jest prześliczna, jest taka słodziutka.. czekam na więcej oczywiście!
|
Caroline jest przepiękna po prostu :) A mała tak samo cudowna, nie wiem co od niej chcesz, ma pięknych rodzicow to i sama musi byc cudowna ;D Piesek świetny:) Ciekawe co dalej ;)
|
Cytat:
Cytat:
Coś więcej zawsze było komentarzy :< Dobijemy jeszcze dwa? :D |
Ale mala jest slodziutka, widac po pieknych rodzicach ;D ziewajacy pies najlepszy hahahahah xD jak zobaczylam tego wampira to myslalam, ze zabil Caroline QQ....ale na szczescie nie skonczylo sie tak zle uffff! Czekam na neeeext sialalalaaa <3
|
oookulwaaaaaaaaam4rsJaNkO <3333333 KofFFfam Će I iH!
dobra koniec pokemona. Mała jest słodka zakochałam się w niej, nie widziałam tak ładnego bachorka o_O Rodzice tez...omnomnom <3 pozdr. nauczycielka pier mat myy |
Mała jest pięknym szkrabem, nie mam pojęcia o co Ci chodzi:)
A chata jest mega, sama bym chciała w takiej mieszkać. Ciekawe co wykombinujesz z tym wampirem. Robi się ciekawie^^ |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 12:52. |