![]() |
Odp: Twórczość Caesuma
A według mnie wygląda bardzo lalkowato! I jeszcze ta poza :)
Fajny screen :) Bardzo podoba mi się scenografia, aczkolwiek gdyby nie taki tytuł chyba nie wpadłabym na to, że to strych. Bardziej przypomina mi to stary, opuszczony dom :D Z pewnością jednak ma klimacik ;) Dobra robota :) |
Tym razem coś innego niż zwykle, ale może wreszcie odpowiedniego do tego działu. :)
Za namową Liv, która już nie mogła patrzeć na mnie marnującego życie w CAS TS3, spróbowałem znowu zrobić własną simkę w TS2. Z kolei dzięki Mefisto uznałem, że pokażę ją na forum. Screeny może i proste, ale szczerze mówiąc w przypadku simów bardzo lubię tego typu prezentacje. No ale dobra, screeny poniżej: |
Rety, wygląda lepiej niż w warsztacie! :D
Co prawda trochę przesadziłeś z tym różem na policzkach, jednak nie zmienia to faktu, że simka ma bardzo ładne rysy twarzy i wgl wygląda uroczo :> Imo najkorzystniej (xD) wyszła na pierwszym i ostatnim zdjęciu :D Proste tło okazuje się być dobrym rozwiązaniem :) 9/10 |
Jej, jaka piękna! *w* Naprawdę nie wiem, czemu mówiłeś, że tworzenie simów Ci nie idzie. Jest śliczna, wygląda bardzo naturalnie. Oczy i fryzura są super! :3
Może tylko ten róż na policzkach za mocny, jak już wspomniała Liv, ale daję 10/10. :) Wstaw jeszcze kiedyś jakąś simkę, ta jest cudowna <3 Ps. Właśnie się zorientowałam, że w tym temacie zostawiam swój 500 post :D |
O raaaaany! Charlotte jest prześliczna, taka delikatna i kobieca. Faktycznie lekko przesadziłeś z ilością różu na policzkach, ale to nie zmienia faktu, że simka mi się bardzo podoba! Uwielbiam kształt jej ust i fryzurę. <3
Podzielam zdanie Livki - najlepiej wyszła na pierwszym i ostatnim zdjęciu, a proste tło wcale nie jest złe. :) Mimo tego różu, 10/10. :) |
Jest śliczna! :D
Jedyne co w niej przeszkadza, to ten właśnie róż :P najbardziej podobają mi się włosy, poza tym jej ciało nie wygląda tak jak każdej innej simki z dwójki c: bardzo mi się podoba. |
Heeej! Czuję się(chociaż w 10%) tworzycielką tej simki!
Dobra, wiesz, że jest przepiękna. Jesteś moim zastępcą, uwielbiam. A przedostatnie zdjęcie jest naaajs. |
Jej, a więc mogę uznać, że simka się spodobała. :D Tak myślałem nad tym różem, czy aby nie za mocny, ale z drugiej strony podobało mi się to, jaki dawał efekt cieni, no ale lekcja zapamiętana. :D Co do następnych simów to sam nie wiem. Może jak będę miał wenę, ale na razie nie.
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
Mnie też bardzo podoba się ta simka, a jeszcze bardziej jej stylizacja - elegancja w stylu Chanel.
Świetne zdjęcia, ale najbardziej podoba mi się drugie, to ze stolikiem. :) 10/10 |
Cóż mogę napisać... Simka jest śliczna :D. Ma piękne usta. Może trochę przesadziłeś z tym różem, ale to nic :P. Nie marnuj się więcej w TS 3! Chcę więcej simów!
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 17:29. |