![]() |
|
Odp: Jaką porę roku najbardziej lubicie ?
Ja kocham latoo <3 Wiem było już w podstawowej wersji, ale doszłedł jeszcze deszcz, grad, opalanie, pływanie.. Poprostu super
|
Wiosnę za to, że:
* wszystko budzi się do życia, * ta pora roku sprzyja miłości * dzikie kwiaty :D * jajka :) * Dzień Miłości Lato za to, że: * słoneczko * możliwość leżakowania na plaży * opalanie <3 * Dzień Wypoczynku * materac do pływania po wodach * lody z automatu :D Jesień za to, że: * można grabić liście <3 * bara-bara w liściach * dynie i wycinanie :D * łowienie jabłek * nawiedzony dom * Dzień Grozy *-* * dzieciaki mogą łazić z koszyczkami po cukierki Zimę za to, że: * jest śnieg * robi się wcześniej ciemno * można lepisz różne bałwany * igloo * krajobraz jest uroczy <3 * bara-bara w igloo * jeżdżenie na łyżwach * prezenty <3 |
Jak większość z Was lubię jesień i zimę. Fajne jest grabienie liści i Hallowen :D i burze są przedstawione bardzo realistycznie ;)
W zimie świetny jest śnieg, szron na oknach, lampki świąteczne i oczywiście same święta ! :D |
Według mnie tutaj zdecydowanie wygrywa zima. Jest wtedy taki zimowo-świąteczny klimat w simsach, uwielbiam to.
|
Zima! Śnieg, rzucanie się śnieżkami, budowanie bałwana - ten klimat! Najmniej lubię jesień - przez liście - bo moja Kościlda nawet nie zdąża się z nimi uwinąć, a już są nowe.
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 19:48. |
|