![]() |
|
Odp: Konkurs na logo FTS - prezentacja prac konkursowych i głosowanie
A ja jak zwykle nie w czasie :P
Poziom prezentowanych prac jest naprawdę wysoki i nie dziwię się, że użytkownicy mieli trudny orzech do zgryzienia! Mnie szczególnie do gustu przypadły prace 1, 5 i 6, ale to właśnie ta ostatnia wygrała, z czego się niesamowicie cieszę. :) Logo świetnie się prezentuje, mimo że jest przycięte. Forum teraz na powrót się ożywiło. Serdeczne gratulacje, Malinko! :) E: Oj, szkoda, że reklama zasłania nowe logo, ale z drugiej strony to z nich utrzymuje się forum (to tak działa, prawda? :P). Czy poznamy pozostałych twórców? |
Również gratuluję, mimo że nie głosowałam na twoją pracę, logo naprawdę ponad czasowe, odświeża wygląd forum i świetnie pasuje!
|
Gratulejszyn Malin! :)
|
Gratuluje i przyznaje, że logo bardzo ładnie wygląda na forum. Weszłam i miła niespodzianka, co prawda nie głosowałam na tą prace, ale może i lepiej, że wygrała ta bo bardzo ładnie współgra z całym forum :)
|
Gratuluję, sam głosowałem na to logo i uważam, że to najlepszy wybór, choćby dlatego, że nie prezentuje tylko jednej odsłony serii TS ale każdą po trochu. Umieszczenie logo z postaciami tylko z serii drugiej byłoby głupie. Jeszcze raz gratulacje :)
|
Również głosowałam na Twoją pracę, Malin, i uważam, że ten wybór jest słuszny, Cieszę się, że oddałaś hołd poczciwej jedynce, serdeczne gratulacje!
|
Głosowałam na nr 6 z tego samego powodu co Absolem. Fajnie, że na logo widnieją wszystkie trzy części The Sims, a nie tylko jedna. Tego mi właśnie brakowało na poprzednim. Gratulacje Malin!
|
wg mnie logo jest nieco za ciemne i za malo skontrastowane albo po prostu wygladalo tak przy moim pierwszym - Zielonym. Dziekuje za rywalizacje, wygrywa zawsze najlepszy :)
'Umieszczenie logo z postaciami tylko z serii drugiej byłoby głupie. ' - hola hola wybacz, moze nie od razu glupie? nie mam niestety 1, 3ka mi nie wiem czemu mi nie chce dzialac i nie chcialam brac czyis zdj anonimowych z internetu, bo to slabe i dopiero glupie :) |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 16:38. |
|