TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   Opowiadamy jak sobie gramy (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=578)
-   -   Simowe rodziny Mile18 (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=64332)

Kędziorek 04.12.2012 00:18

Odp: Simowe rodziny Mile18

Hmm... Czy naiwność może być usprawiedliwieniem zdrady? No nie wiem, nie wiem. Podatność na komplementy famme fatale też mnie nie przekonuje. Ja dla gościa nie mam litości, chociaż z tą kastracją to może przesadziłam.. Jak zmądrzeje, niech się korzy, niech klęczy i błaga o wybaczenie, wtedy można by pomyśleć co by tu z nim zrobić, hehe :P Jestem złem :D

Sqiera 04.12.2012 00:22

jeśli zmądrzeje ... :P a zmądrzeje jak Candy zgarnie jego forsę i ucieknie :)
tacy są faceci ... Sorry

ja nie starałam się go bronić, tylko zrozumieć... A zdrady nie wybaczam. :) Też jestem zuaaaa :D

Mile 04.12.2012 00:24

zdrada jest zła ale też jest ogromna miłość i pożądanie :D

Kędziorek 04.12.2012 00:28

@Sqiera Taa.. Jak mawia Cezary Pazura: My faceci umiemy myśleć tylko jedną głową naraz (if you know what i mean) :D
Ciekawe, co na to wszystko Barney, w końcu w 50% to też jego wina ;)

@Mile Tylko czy ta miłość nie jest przypadkiem jednostronna? Nie mówiąc o tym, że jest jednodniowa.. a raczej jednonocna :P

Sqiera 04.12.2012 00:32

@up I know I know :D I chociaż jeden się przyznał do tego otwarcie :P

a tak wogóle to dzięki, nawróciłaś mnie na właściwą drogę :D

Mile 04.12.2012 00:43

oczywiście macie racje moje kochane ale ja nie mogę, za dużo powiedzieć, bo jak się rozgadam, to wszystko zdradzę, powiem taką ciekawostkę, że ta historia jest oparta na dwóch prawdziwych wydarzeniach tylko, ja je splotę w jedną :D

Kędziorek 04.12.2012 00:49

@up A już myślałam, że cię pociągnę za język :(

:D:D

Sqiera 04.12.2012 00:52

@mile18 W sumie masz rację, trzymaj nas w niepewności. W końcu jakbyś zdradziła co nie co, nie było by frajdy z czytania :D :D :D

spoilerom mówimy stop! :D

Kędziorek 04.12.2012 00:55

Cytat:

Napisał Sqiera (Post 1611138)
@mile18 W sumie masz rację, trzymaj nas w niepewności. W końcu jakbyś zdradziła co nie co, nie było by frajdy z czytania :D :D :D

spoilerom mówimy stop! :D

Wiem, wiem, żartowałam, nie mogłam się powstrzymać :D Przez tą dyskusję czekam z jeszcze większą niecierpliwością na następny odcinek :P

Sqiera 04.12.2012 00:58

@up bo czasami miło jest tak sobie pogawędzić przy wirtualnej herbatce o prawie drugiej nad ranem ^^.

a żeby nie było offtopu to dodam tylko, żeby Fabian się opamiętał bo szkoda Mii. Mam nadzieję, że jak przyjdzie co do czego to dziewczyna pokaże pazurki i zawalczy ! :D

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 07:54.