![]() |
Odp: The Sims 3 University Life krok od zapowiedzi! 9 dodatek wkrótce
Cytat:
Ogólnie dodatek zapowiada się ciekawie jeszcze jak zrobią tak jak w TS2 ze się wybierało na jaki uniwersytet chcę się iść to będzie już na prawdę rewelacyjnie... |
fajnie nie było mnie an forum a tu taka niespodzianka, najss♥ studenci, kampusy :)
|
To wszystko wygląda bardzo fajnie, ale nie wiadomo jak będzie w grze. Mimo wszystko mi się podoba jak na razie. Oczekuję dużo nowych opcji na tych całych studiach, dosyć lubiłam je w 2, niestety szybko się nudziły. Mam nadzieję, że w 3 tak nie będzie.
|
Wooooow! :D
Wie ktoś może, kiedy premiera? Ja znalazłam w google takie coś: http://sims.arhn.eu/wp-content/uploads/2012/12/31.png |
prawdopodobnie jakos w marcu? cos takiego obilo mi sie o uszy. 8stycznia bedzie czat z producentami z oficjalna zapowiedzia dodatku :)
|
Ciekawe, ciekawe...
Mogliby troszkę rozbudować ten dodatek i możliwości... Może coś takiego jak studia zaoczne. Specjalizacje zrobione pod kątem dodatku Kariera. |
Nigdy nie lubiłam studii w dwójce. Szybko się znudziły, nic ciekawego. Oczywiście w 3 mogą być inne. Dobrze się zapowiada, ale nie kupię. Zamierzam sobie jakiś kupić, ale nigdy nie będzie to Studenckie Życie.
W dwójce studia to niewypał. Zaraz mi się znudziły, a pamiętam jak byłam podekscytowana kiedy dostałam pudełko w rączki :D Tak samo myślałam, że będzie i z trójką. Nic ciekawego, zaraz się znudzi. Patrząc na czat z producentami zmieniam zdanie. To będzie niesamowite :) |
Godzinę przed zapowiedzią dodatku serwis GameZone wrzucił kilka screenów z dodatków
ZAPOWIADA SIĘ BOMBOWO ! Zdjęcia jako pierwsze opublikowane na TS . http://www.twojesimy.com/2013/01/sa-...sity-life.html Z ostatniej chwili TS informuje: Po University Life czeka na nas Island Paradise, a następnie jeszcze jeden dodatek, gdzie wybierzemy się w przyszłość! To nie koniec The Sims 3, przed nami 3 dodatki! |
a o to oficjalny trailer
|
Już dawno w oddzielnym dziale dot. dodatku :x
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 07:06. |