![]() |
Odp: Magia Świąt - Regulamin oraz pytania i odpowiedzi
Genesis chyba też wygrał walkowerem rangę o videostory. :|
Fakt, że tylko jedna osoba dodała pracę, ale jednak widać, że się przyłożyła i fajnie by było to jakoś nagrodzić. |
Ja chciałam zrobić w TS3, ale święta pokrzyżowały mi plany i nie zdążyłam :<
|
Myrtek (XD), tylko że w święta "simowy bob budowniczy" nie miał zbyt czasu. :( A o przedłużenie nie chciałem prosić, gdyż był już przesunięty.
Kiedyś też był konkurs, w którym brały udział dwie osoby (TEŻ W OKRESIE ŚWIĄTECZNYM) i się odbył ... no ale w ts2, a ts3 to to już nie skomentuję. Gdyby czas był do końca roku, to hoho. 3 No ale trudno. |
z tego co tutaj piszecie wywnioskowałam,ze byłoby jeszcze kilku chętnych,którzy chcieliby wziąć udział w konkursie,dlatego chętni niech w tym temacie napiszą,czy nadal chcą wziąć udział i ile czasu jeszcze potrzebują
ja dopiero co wróciłam po świętach do domu,wiec proszę nie wymagajcie,abym zaraz rano otwierała sondę |
Ja jestem chętny. : )
A do kiedy ? Hm. Może niech ktoś inny powie, bo ja kompletnie nie wiem. 3 dni ? Do soboty ? |
Btw, taka rada na przyszłość przy konstruowaniu regulaminu - trzeba zaznaczyć jasno i wyraźnie, że przy anonimowych zgłoszeniach uczestnik musi wgrać obrazki na taki serwer, żeby w adresie obrazka nie pojawiało się coś "naprowadzającego" na to, czyja jest dana praca.
W tego typu konkursach polecam tinypic. |
Oops... :D
Imgur szwankuje, a ostatnio wszędzie wymagają, by się zalogować, tinypic zaś psuje jakość zdjęć. Ale gafa. ;x |
tylko teraz pytanie czy przedluzyc obie odslony konkursu czy tylko TS3 xD ah, niby konkursy tak proste a zarazem tak skomplikowane
|
Może KTOŚ by się wreszcie tym zajął?
|
JA jestem za przedłużeniem TS3, bo do dwójki się nie będę pchał bo ... nie umiem. :(
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 20:40. |