![]() |
Odp: I love you, i kill you.
Oooo, Mileena :D Już teraz wiem, że to będzie moja ulubiona postać. Mam tylko nadzieję, że nie masz zamiaru odmieniać jej charakteru gdzieś przy końcu ;> Ona musi być zła. Albo umrzeć. Innej opcji nie ma. No, ale na razie się jeszcze tym nie martwię. Teraz ciekawi mnie, kiedy dopnie swego i uda jej się pozbyć tego koszmarnego uzębienia. Świetnie czytało mi się scenę między szamotaniną Mileeny i Kitany, wręcz mogłam ją sobie wyobrazić, a przez chwilę nawet widziałam prawdziwą walkę, jak w grze xD Bardzo mi się podoba jej motyw w tym FS, strasznie mnie ciekawi, jak rozwiniesz ten wątek. Chemia między Sub Zero a Kitaną jest niesamowita, daje się ją wyczuć podczas czytania. Te spojrzenia, dreszcze przy dotyku... Drugi odcinek i już jej życie ratuje! :D Superbohater! Fajnie mieć takiego obrońcę ;> Czuję mega romans w powietrzu. No i mam nadzieję, że następnym razem nie zamrozi mojej Mileeny :| Zaczyna się powoli rozkręcać, było trochę akcji i ciekawych motywów. Chciałabym poznać tego opętanego Hanzo. No i mocno intryguje mnie ten eliksir wskrzeszenia... Weny życzę! I czekam na dalszy ciąg :) edit: czerwonowłosa - dobrze napisałaś! ;d |
Nie mam weny na komentowanie, ale spróbuję napisać coś z sensem.
Zacznę może od Mileeny, która jest bardzo ciekawą postacią. Ciekawi mnie dlaczego chciała coś zrobić Kitanie. Co do Sub Zera i Kitany. Czuję, że będzie romansik. Bardzo pasują do siebie. Do tego Sub ją uratował. I dobrze napisałaś czerwonowłosa. e. zadowolisz się takim krótkim komentarzem (bez skojarzeń) ? |
Ostatnio fotostory bardzo ożywa :P O_o
Widzę, że akcja się rozkręca ^.^ We wcześniejszym komentarzu chodziło mi o maskę Mileeny :3 Bardzo mnie ona zaciekawiła, ona i jej uzębienie :D W pewnym momencie czytało mi się bardzo przyjemnie, a rzadko takie momenty mi się zdarzają :) Cieszę się, że tak często dodajesz odcinki.... Nie mam weny na pisanie komentarzy, więc.... Czekam na dalszą część :) Aha, ja jakoś nie za bardzo widzę Kitany i Sub Zero :/ |
Coraz bardziej mi sie podoba ta opowieść. Cieszę się, że tu zajrzałam. :)
Kitana pięknie się uczy pod okiem Sub Zero. Widzę, że iskrzy miedzy nimi. Nie wiem czy to najlepsza partia dla księżniczki, w końcu to tylko wojownik i jeszcze nie wiadomo, czy on pochodzi ze szlacheckiego rodu. Może być mały mezaliansik. :) Całe szczęście był na miejscu w tak niebezpiecznej sytuacji i Kitanę uratował. Nie wiem do końca czy zabił jej agresorkę, czy tylko na chwilę zamroził. Oby już z nią skończył. Nie podoba mi się ta cala Mileena i nie mowie o jej kontrowersyjnej urodzie. :D Zdjęć nie jest za dużo, mogę powiedzieć, że dla mnie za mało, są świetne, bardzo podoba mi się ta kolorystyka. Szczególnie fiolety Mileeny i odcienie niebieskiego a właściwie turkusu na zdjęciach gdy wojownicy są w mundurach ( to chyba są ich oficjalne mundury :) nie znam się ) przy pięknym wodospadzie. Czekam na nową część. :) Rozpisuj się, wychodzi ci to doskonale. :) pozdrowionka. |
Cytat:
a co do losów Mileeny z FS, to możesz być spokojna, do końca pozostanie sobą ;) Cytat:
Cytat:
Cytat:
co do ratowania życia... chciałam coś napisać, ale się powstrzymam, bo w następnym odcinku wyniknie z tego całkiem ciekawa sytuacja :P a co do zamrażania, to powinnaś się cieszyć, że Sub nie zabił Mileeny xDD Cytat:
no ale za niedługo wszystko stanie się jasne :> bałam się trochę, że ktoś odgadnie po tym odcinku, któż to jest, więc jeśli ktoś odgadnie, to niech zostawi to dla siebie proszę! :D a co do eliksiru, to również wyjdzie z tego niezłe zamieszanie, ale to w kolejnych odcinkach :3 Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
komentarz nie musi być długi, ale fajnie jest go dostać, bo wtedy wiem, że ktoś czyta ;) Cytat:
Cytat:
Mileena będzie bardzo mieszać, więc póki co musi być ;) Cytat:
cieszę się, że zdjęć nie za dużo i kolorystyka odpowiednia, chociaz do końca zadowolona nie jestem, bo photobucket trochę psuje mi kolory na fotach :( Cytat:
śliczne dzięki dziewczyny za komenty :) |
Widzę, że nie tylko ja nie mam weny na komentarze, ale postaram się coś napisać. :)
Mileena ma śliczne ząbki :P Wyczuwam chemie pomiędzy Kitana, a Sub Zero. Ciekawe jak wygląda wybawca Kitany bez maski. Coraz bardziej ciekawi mnie to FS. Fotki są świetne. Czekam na kolejny odcinek i również życzę weny. :) |
Cytat:
Czerwonowłosa - dobrze napisałaś. Jeśli chodzi o odcinek to coś zaczyna się dziać... Najbardziej uderzyło mnie to: Cytat:
Sub Zero bohaterem... Od początku węszyłam jakiś romansik między nim a Kitaną. W końcu treningi męsko - damskie bywają niebezpieczne. Mileena też jest ciekawą postacią :P. Ciekawe, czy Hanzo ma coś wspólnego z Ermac'iem :P. Ciekawi mnie, czy w Twoim FS pojawi się Kano... Spadam, ostatnio jestem nie do życia... :/ |
no więc ostrzegam na wstępie, że to nie będzie zbyt rozwinięty komentarz :(
Zaczęło się coś dziać,a ta ostatnia scena była naprawdę świetna. No i uratował ją <3 i taki fajny dialog na końcu, lubię to ^^ Fajnie się rozwijają te wszystkie relacje między nimi, widzę, że tu i tam zaczynają się intrygi, a to zawsze jest fajne. Oczekuję dalszego rozwijania się relacji, bo wiesz. ^^ Super,super,super :D I zdjęcia są cudowne :) |
Zapowiada się całkiem nieźle, jestem ciekawa jak dalej będą wyglądały losy Mileeny. Spodobała mi się ta postać.:P Czekam na jakiś romans, bo jestem pewna, że się pojawi. Mam nadzieję, że szybko dodasz następny odcinek.
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
odpowiem, że o wyglądzie Suba będziecie się mogli przekonać w czwartym odcinku ;) Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
intrygi zawsze są na czasie xD i wiem, dlaczego oczekujesz dalszego rozwoju relacji, pamiętam! :P Cytat:
romans będzie, mogę również zdradzić, że bardzo ognisty, choć słowo "ogień" mi tu kompletnie nie pasuje :P odcinek może będzie wieczorem, postaram się wyrobić z fotkami ;) dziękuję za komentarze dziewczyny :) |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 01:38. |