![]() |
Odp: The Sims 3 Rajska Wyspa
To chyba będzie jeden z najlepszych dodatków sądząc po screenie, jednak nie jestem pewna czy do Simsów pasuje "rozbitkowanie" :)
|
a tutaj kolejne zdjecie z zestawu edycji limitowanej
|
SimGuruSarah podała na Twitterze,ze syreny będą grywalne oraz będziemy mogli zmienić w nie naszego sima
źródło http://www.simtimes.de/meerjungfraue...pielbar-13525/ |
No nie wierzę! Cudownie!
|
Cytat:
|
pierwszy zwiatsun,znalazlam tylko w jezyku niemieckim i angielskim,tutaj w angielskim
|
Dodatek się bardzo ciekawie zapowiada, oj bardzo. :)
Cieszę się ogromnie, że można mieć domki na wodzie, posiadać kurorty czy nurkować w oceanie. Widzę, że będzie nowa śmierć sima wprowadzona - zjedzenie przez rekina, kolor ducha można było zobaczyć, dla mnie jest świetny. Jestem również zadowolona z tego, że można będzie mieć syreny w rodzinie oraz zamienić w je sima ;) Mam nadzieję, że dodatek ten będzie na mojej liście najlepszych dodatków, ale się nieco powstrzymam przed kupnem dodatku w premierę. :) |
Super ten filmik - nie mogę się już doczekać tego dodatku :)
To nurkowanie wygląda obiecująco. No i ta wielka kałamarnica, czy co to tam było - aż się boję :) Przypomnijcie mi proszę, czy to ma być nowa okolica, czy jest to traktowane jako okolica wakacyjna jak w Wymarzonych Podróżach? |
Filmik genialny, zwłaszcza ten Kraken czy coś w ten deseń, pod koniec filmiku to "coś" połknęło małą łódkę dwóch kolesi. Coś czuję, ze to może być mój drugi po Zwierzakach ulubiony dodatek... Wiem, niektórzy najbardziej lubią CRP, ale mnie nigdy pogoda w Simsach nie kręciła. Kupowałam dla obiektów, nowych animacji\interakcji\możliwości i po to, by mieć całą kolekcję. Jak dotąd do trójki nie mam tylko Kiczu Perry.
|
Polska wersja: http://www.youtube.com/watch?feature...&v=8Zpj7CiOL98
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 17:59. |