![]() |
Cytat:
|
i przy okazji...niedzwiadek niejadek jest prawdopodobnie w simsach randce 1.
ja tak twierdze bo jak moje simsy pojechały na randke do parku to kupiły koc z koszykiem pełnym jedzenia.moje simsy miały piknik i jadły sobie spokojnie a nagle na palcach doleciał do nich ten misio.simsy wstały krzyczały i uciekły.a misiek porwał jedzenie(koszyk)i uciekł.a moje simsy potem o wszystkim zapomniały :P wypróbujcie (Ci którzy nie mieli tego mi¶ka)może to pomoze w zobaczeniu go. :) |
ja nie mam randki, tylko wakacje i podstawow±, a misia mialam :)
|
masz racje.chyba widziałas taki koszykpiknikowy z kocem ;) u tego koscia co ma swoja wypozyczalnie.w randce tez jest taki koszyk piknikowy.bo to może sie pojawaic ten mi¶ jak np.jak wypozyczysz ten kosz.czyli to może byc w randce lub wakacjach. :P
|
Odp: Nawiedzona KOSTUCHA?!
do mnie przyszedł kiedy¶ różowy królik wielo¶ci sima i rozwalał wszystkie dzbanki a, w nocy słuchać jak±¶ złowieszcz± muzykę i w tedy kto¶ obsikuje mi chodnik z oby dwóch stron :)
|
U mnie niedżwiedĽ ten pojawia się, kiedy simka ma zestaw do tworzenia miodu i pszczelego wosku. Przyłazi, zjada zawarto¶ć i zadowolony ;)
|
mi niedĽwiedzia goniły pszczoly z tego ula <3
|
Ja mialam tak samo z kostuch±,a co do niedĽwiadka to raz poszedl do ¶mietnika na palcach wyj± kanapke zjadl j± i zacz±l tańczyc,a raz wyj±l jakiego¶ ¶miecia zrobil obrzydzon± minę i odszedl.A jak kupilam ten ul co się robi miód i wosk(Abrakadabra)to misiek podszedl do ulu i zaczol je¶ć miód i przczoly go pogonily.A w randce moja zakochana para zrobila sobie piknik podszedl mi¶ oni się przestraszyli i uciekli a misiek wszamal kanapke któr± wyj± z kosza
|
Cytat:
|
Odp: choroba
Cytat:
Dowiedziałam się o tym, dzięki cudownemu postowi Vingi z SC. A! I JESZCZE JEDNO! Ten eliksir może zostać stworzony pod warunkiem, że będzie gdziekolwiek w domu wisiał obraz smutnej ¶winki morskiej, czy jako¶ tak. Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 20:54. |